Mail Hala Hata Veriyor Ama Girenler Varmış?

Kodla Büyü
hocam şuanda sistem aktif. Biz girebiliyoruz. Şifrenin değiştirilmiş olma ihtimali olabilir. İlçe veya ille temasa geçin isterseniz.

Hocam Mebbis destek masasına bildirin ilgileniyorlar. Bizde de aynı hata vardı düzeldi.

E-Posta şifreleri il/ilçe MEM'ler tarafından değiştirilebildiği için İl/ilçe MEM ile irtibata geçmekte fayda var.

Yardım Masasından talepte bulunulsa da bu talepler İl MEM'e düşmektedir. Oradan da yardımcı olurlar.

Bizim okulunda mail sisteminde problem var. Başta outlook ayarlarıyla ilgilidir falan dediler ama alakası yok. Web üzerinden girildiğinde de mail gelmiyor. İl ile görüştüm bakanlıkta web ve mail lerle ilgili birimin numarasını aldım arkadaşlardan. Pazartesi arayacağım bakalım problem neymiş öğreniriz inşallah...

erkantuzcu' Alıntı:
Bizim okulunda mail sisteminde problem var. Başta outlook ayarlarıyla ilgilidir falan dediler ama alakası yok. Web üzerinden girildiğinde de mail gelmiyor. İl ile görüştüm bakanlıkta web ve mail lerle ilgili birimin numarasını aldım arkadaşlardan. Pazartesi arayacağım bakalım problem neymiş öğreniriz inşallah...
Hocam web üzerinden giriş yapabiliyorsanız şifrenizi değiştirin düzelir. Başka bir yeri aramanıza gerek yok.

Son 15 gündür tüm ülke geneli sorun vardı. Sorun sunucu kaynaklı, düzeltmeye çalışıyorlardı.

habibocak' Alıntı:
erkantuzcu' Alıntı:
Hocam web üzerinden giriş yapabiliyorsanız şifrenizi değiştirin düzelir. Başka bir yeri aramanıza gerek yok.

Habib Hocam şifreyi değiştirdim. Ama hala gelen mail yok. İlk değiştirdiğimde IMAP sunucusuna bağlanamadı dedi. Sonrasında bu hatayı da bir daha göremedim. Ama gelen giden mail yok. Fikrin var mı bu durum ile ilgili? Teşekkürler...

erkantuzcu' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
erkantuzcu' Alıntı:

Habib Hocam şifreyi değiştirdim. Ama hala gelen mail yok. İlk değiştirdiğimde IMAP sunucusuna bağlanamadı dedi. Sonrasında bu hatayı da bir daha göremedim. Ama gelen giden mail yok. Fikrin var mı bu durum ile ilgili? Teşekkürler...
Sayın Hocam,

Web üzerinden hala hata veriyor. Ancak outlook vb. programlara kurarsanız sorunsuz kullanırsınız.

İyi çalışmalar.

Bizim okulda mail alamıyor. Şifre değiştirildiğini outlooktan alabilecek miyiz arkadaşlar. Dün webmaile baktım gelen giden yokta.

her_dem' Alıntı:
Bizim okulda mail alamıyor. Şifre değiştirildiğini outlooktan alabilecek miyiz arkadaşlar. Dün webmaile baktım gelen giden yokta.
Öncelikli olarak şifre değişikliği yaparsanız düzelmesi lazım.

Outlook'da şifre ve tüm ayarlar doğru olmasına rağmen hata veriyorsa ayarlardaki gelen (k12pop3.meb.k12.tr) ve giden (k12smtp.meb.k12.tr) silip tekrar yazarsanız düzelir.

habibocak' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
Öncelikli olarak şifre değişikliği yaparsanız düzelmesi lazım.

Outlook'da şifre ve tüm ayarlar doğru olmasına rağmen hata veriyorsa ayarlardaki gelen (k12pop3.meb.k12.tr) ve giden (k12smtp.meb.k12.tr) silip tekrar yazarsanız düzelir.
ayarlarda sıkıntı yok hocam. az önce mailde gönderdim. bakalım mail gelecek mi. ama içerisinde silinmeyen bekleyen mailleri görmem gerekmez miydi?

Bizde de aynı problem vardı. Web üzerinden giriliyor ancak mailler gelmiyordu. Şifreyi değiştirdikten sonra düzeldi. Outluook programında da ayarları doğru yaparsanız;
Kısaca
gelen (k12pop3.meb.k12.tr)
giden (k12smtp.meb.k12.tr)

Diğer Ayarlar (110) ve (25'i silip yerine 587)

hiçbir sıkıntı olmaması gerekiyor...

BBNET
Geri