Batın82 Aktif Üye Mesajlar 129 23 Kasım 2012 #1 yeni adres alırken hemen geçiş yaptı ve şifre unuttum kısmı çıktı şifre unuttun kısmında da mail gönderilmiştir diyor ama göndermiyor ne yapabilirim
yeni adres alırken hemen geçiş yaptı ve şifre unuttum kısmı çıktı şifre unuttun kısmında da mail gönderilmiştir diyor ama göndermiyor ne yapabilirim
pin Site Gezgini Mesajlar 92 23 Kasım 2012 #4 bende de aynısı oldu bizim kurum kodu değişmiş e postaya da ulaşamıyorum ne yapmam gerektiğini bilen var mı???
bende de aynısı oldu bizim kurum kodu değişmiş e postaya da ulaşamıyorum ne yapmam gerektiğini bilen var mı???
elf.krc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 447 23 Kasım 2012 #5 pin' Alıntı: bende de aynısı oldu bizim kurum kodu değişmiş e postaya da ulaşamıyorum ne yapmam gerektiğini bilen var mı??? Genişletmek için tıkla ... bendede aynı sorun
pin' Alıntı: bende de aynısı oldu bizim kurum kodu değişmiş e postaya da ulaşamıyorum ne yapmam gerektiğini bilen var mı??? Genişletmek için tıkla ... bendede aynı sorun