Maarif Modeli Yeni Müfredata Uygun Kitaplarımız Çıktı

Kodla Büyü

cgg*seco

Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba değerli arkadaşlar. Biliyorsunuz derslerimiz her geçen gün daha fazla zorlukla mücadele ediyor. Ancak diğer yandan alanımızı bu zorluklardan kurtaracak olan yine bizleriz. Bir başkası bizim adımıza güzel şeyler yapmayacak. Bizlerde alandaki sorunlara duyarlı olup dersimizin büyük bir eksiği olan kitap yazmaya başladık.
Tamamı bilgisayarbilisim.net üyesi olan bir ekiple oluşturduğumuz ve yıllar geçtikçe daha çok tercih edilen "Bilişim Teknolojileri ve Yazılım" kitaplarını yeni müfredata ve maarif modeline uygun bir şekilde yeniden yazdık. Kitapları foruma özel BBNET2025 indirim koduyla daha uyguna temin edebilirsiniz.
Örnek kitapları ilinizdeki bayiden temin edebilir, Dijital hallerini https://pubhtml5.com/bookcase/dofw/ adresinden inceleyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 1757131414484.webp
    1757131414484.webp
    108.9 KB · Görüntüleme: 210
Merhaba değerli arkadaşlar. Biliyorsunuz derslerimiz her geçen gün daha fazla zorlukla mücadele ediyor. Ancak diğer yandan alanımızı bu zorluklardan kurtaracak olan yine bizleriz. Bir başkası bizim adımıza güzel şeyler yapmayacak. Bizlerde alandaki sorunlara duyarlı olup dersimizin büyük bir eksiği olan kitap yazmaya başladık.
Tamamı bilgisayarbilisim.net üyesi olan bir ekiple oluşturduğumuz ve yıllar geçtikçe daha çok tercih edilen "Bilişim Teknolojileri ve Yazılım" kitaplarını yeni müfredata ve maarif modeline uygun bir şekilde yeniden yazdık. Kitapları foruma özel BBNET2025 indirim koduyla daha uyguna temin edebilirsiniz.
Örnek kitapları ilinizdeki bayiden temin edebilir, Dijital hallerini https://pubhtml5.com/bookcase/dofw/ adresinden inceleyebilirsiniz.
merhaba hocam,
sanırım yazarlardan biri de sizsiniz?
emek verenlerin eline sağlık,
hocam kitap bir dönem yayınlanan taslak öğretim programına göre mi hazırlandı?
yanlışsam düzeltin hocam bizim henüz TYMM kapsamında öğretim programımız yayınlanmadı?

merhaba hocam,
sanırım yazarlardan biri de sizsiniz?
emek verenlerin eline sağlık,
hocam kitap bir dönem yayınlanan taslak öğretim programına göre mi hazırlandı?
yanlışsam düzeltin hocam bizim henüz TYMM kapsamında öğretim programımız yayınlanmadı?
Evet. Ancak baskı için Erzurum'daki eğitici eğitimini bekledik. Eğitimde taslak müfredatla onaylanan müfredat arasında fark olmadığını görünce kitapları baskıya gönderdik. Olurda yinede yayınlanacak müfredatta son dakika bir değişiklik olursa bir sonraki baskıya gerekli düzenlemeyi yapmak üzere hazırlıklarımızı yaptık.

Elinize sağlık hocam. Kitaplarınızı çok beğendim. Uyan ünite ve kazanımlarda derslerde faydalanıyorum. Özellikle robotik kodlama.

Lise seviyesi için bir çalışmanız var mı?

Son düzenleme:
Evet. Ancak baskı için Erzurum'daki eğitici eğitimini bekledik. Eğitimde taslak müfredatla onaylanan müfredat arasında fark olmadığını görünce kitapları baskıya gönderdik. Olurda yinede yayınlanacak müfredatta son dakika bir değişiklik olursa bir sonraki baskıya gerekli düzenlemeyi yapmak üzere hazırlıklarımızı yaptık.
Talim Terbiye kurulu yeni programı yayınlandı mı?. Taslak program ile yayınlanacak olan program aynı mı?

Düşünüp, uğraşıp emek verenlerin emeklerine sağlık. Yapılan iş takdire şayan..

Kitaplarınız çok güzel ben de öğrencilerimde derslerimde faydalanıyorum. Keşke örnek kitap dağıtımı diğer yayınevlerindeki gibi olsa direk okullara adreslere gönderiyorlar.

Kitaplarınız çok güzel ben de öğrencilerimde derslerimde faydalanıyorum. Keşke örnek kitap dağıtımı diğer yayınevlerindeki gibi olsa direk okullara adreslere gönderiyorlar.
Yayınevine bu öneriyi sunduk ancak kargo ücretlerinin çok maliyetli olduğunu bu sebeple bayiler aracılığıyla örnek kitapların dağıtımının yapılması kararını aldıklarını belirttiler.

Hocam 5. ve 6. sınıf ders kitaplarına ek olarak 5. ve 6. sınıf etkinlik kitaplarını istiyorum ama etkinlik kitapları sitenizde görünmüyor ne yapmam gerek

Öncelikle emeklerinize sağlık. Önceki dönemde olduğu gibi yine 5. ve 6. sınıflara etkinlik kitabı olacak mı? Yoksa sadece bu kitaplar mı olacak?

Etkinlik kitaplarını biraz daha özel okul ve Bizim daha çok işimize yarayacak şekilde revize ettik ve "Robotik Kodlama 5-6" olarak ismi değişti. Robotik kodlama serisi aslında etkinlik kitaplarının güncellenmiş hali.

Etkinlik kitaplarını biraz daha özel okul ve Bizim daha çok işimize yarayacak şekilde revize ettik ve "Robotik Kodlama 5-6" olarak ismi değişti. Robotik kodlama serisi aslında etkinlik kitaplarının güncellenmiş hali.
Hocam verdiğiniz linkteki 5-6 etkinlik kitapları oldukça güzel.. Robotik kodlama olarak revize ettiklerinizden değil de direkt o etkinlik kitaplarınızdan yok mu alacağım hemen.. 5-6 bilişim kitaplarını az önce sipariş ettim. Ama 5-6 etkinlik kitapları varsa onlardan da alacağım

ilksms
Geri