timesgreen
Aktif Üye
Yeni Maarif modeline göre e okul / Gelişim Düzeyleri Girşi / Sosyal Duygusal Öğrenme Becerileri girişi tek tek her bir öğrenci için çok uğraştırır. Bunun Kolay yolu var mı acaba?
Yeni Maarif modeline göre e okul / Gelişim Düzeyleri Girşi / Sosyal Duygusal Öğrenme Becerileri girişi tek tek her bir öğrenci için çok uğraştırır. Bunun Kolay yolu var mı acaba?
www.hafizoglu.net
5. Sınıflara giriyorsanız çıkıyor hocam 6larda yok. Müdür daha yetki vermemiştir büyük ihtimalle açılırBen ortaokulda çalışıyorum bilişim teknolojileri ve yazılım dersi için e okul da gelişim raporu çıkmıyor.
eğitim-sen de karar alıyorTES, HÜRSEN,EĞİTİM İİŞ yapılmaması yönünde karar almış.
+ Eğitim gücü sendikası da eylem kararı aldı.TES, HÜRSEN,EĞİTİM İİŞ.. yapılmaması yönünde karar almış. EğitimSen de karar almak için toplanmış
tamda bu sebeplerden dolayı. hiç okumadan doldurup geçiyorum. Madem böyle angarya dayatıyorlar bizdende başka bir şekilde davranmamızı beklemesinler.peki 10 dk a 7 sınıf bitmesi yada 40 dk da 5 sınıf bitmesi bu işlemin geçerliliğini sorgulatmaz mı. işe yarar bir şeyse bu kadar sürede yapılması saçma değil mi. işe yarar değil zaten, doldur geçlik bir işlemse doldurulmasına gerek var mı? sorun bu işlemi hızlı yapan arkadaşlarda değil yanlış anlamayın hocalarım. ama angarya değil mi. benim okulum bin kişilik neredeyse 500 öğrenciye bunu tek tek madde madde doldurmak bize hakmıdır. çok elzem ise sınıf rehber öğretmeni sınıfına doldursa daha verimli olmaz mı. bu bakanlık bizi evlendirmesin. desin ki öğretmen evlenemez cocuk yapamaz. çünkü kendi evimize çocuğumuza vakit kalır mı bu kadar işle.
hocam şuan 400 küsür öğrencim var. bizim sendika doldurmama kararı almış o karar doğrultusunda dilekçe yazdık doldurmadık.@bilgiperest hocam kodları ben hazırladım . Bir çok sitede paylaşılan kodlar, tüm öğrencileri, çok iyi, iyi gibi işaretlemeler yapıp geçiyor. Ben öğrencinin sınav notunu göre bir işaretleme mantığı ile oluşturdum kodları.
Nispeten isabetli işaretmeler olur.
2 saatlik derse giren, bir branış öğretmeni minimum 200 öğrencini dersine girer. 200 öğrenciyi, tüm kazanımlar düzeyinde hangi düzeyde olduğunu tanımam, akıl mantık işi değil. Sınıf öğretmeni bile 30 öğrencisini bu kadar üst düzeyde tanıyıp, işaretleme yapamaz.