Maalesef Launcher durdu ... Maalesef PolicyDealerService dur

Kodla Büyü

mturkmen42

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öğrenci tabletinde sürekli "maalesef launcer durdu" hatası alıyordum. yeni kullanıcı ekledim şimdi ise maalesef policyDealerService durdu diyor. Ve başka bi ekran gelmiyor. Tamam dediğimde de sürekli tekrarlanıyor. Root girişimi olmuş gibi geldi bana ama ne dersiniz?

mturkmen42' Alıntı:
Öğrenci tabletinde sürekli "maalesef launcer durdu" hatası alıyordum. yeni kullanıcı ekledim şimdi ise maalesef policyDealerService durdu diyor. Ve başka bi ekran gelmiyor. Tamam dediğimde de sürekli tekrarlanıyor. Root girişimi olmuş gibi geldi bana ama ne dersiniz?

birileri yardımcı olsaa

Artık gözümü ne kadar araba bürümüşse konunun başlığını Mitsubishi Lancer diye okudum :puhaha:

Bi kaç yol denedim ama hala aynı. denediğim yollar:
1. Uygulamalar- tüm uygulama ayarlarını sıfırla
2. uygulamalar - launcher - verileri sil- durdurmaya zorla
3. Hard reset ...

Sonuç: hiçbir gelişme yok :(

Bir öğrencinin tabletindede böyle bir hata oluştu. Fabrika ayarlarına geri yükledim, yine düzelmedi. Bu konu hakkında bir fikri olan yok mu?

Hocam bizde de problem devam ediyor. Epey bişey denedim ama hala çözülmedi. Konu hakkında bilgisi olan yok tahminim

Öncelikle öğretmenlerim deyim,biliyorum bu forum BTR öğretmenleri için fakat tabletle ilgili o kadar sorun paylaşılıyor ayrıca root yöntemleride anlatıldığı için öğrenciler bu foruma doluşmaya başladılar, benim amacım root felan değil,root olsa zaten PC ye bağlamadan dahi root atabilirim, şuan bir arkadaşla cihaza rom portlamakla uğraşıyoruz, 4.4.1 kitkat portlandı aslında lakin elimizde stock rom olmadığı için sağlam bir temelimiz yoktu bizde yazılım sıkıntılı bir tabletten aldığımız yazılımla uğraştık ve 4.4.1 çalıştırabildik yine yazılım sorunlu cihazda,ama sorun şu ki hem driver uyumsuzlukları,optimizasyon eksikliğinden ve elimizde tablete uygun CWM recovery olmadığından, romu ODİN ile flaşladık,şunuda belirteyim yazılım sorunlu cihaz, Odin Moda çok kolay bir şekilde girebiliyorken, sıkıntısız etab4 lerde odin moda giriş yapamıyoruz herneyse romu flaşladıktan sonra tablet hem inanılmaz yavaş çalışıyor hemde blueetoth ve gps çalışmıyor ayrıca bir çok bug mevcut,neyse bu konuyu fazla uzatmak istemiyorum, tabletin yazılımını geliştiren kişiylede irtibattayım zaten, sizden tek ricam bulduğunuz açıkları ulu orta yerde paylaşmayın,geliştirici arkadaş, tespit ettiği açıkları kapatmak zorunda olduğunu ve görevinin bu olduğunu eğer bir açık bulduysanız kimseye çaktırmadan kullanın diye çoğu kez ikaz etti beni, o yüzden size öğretmenlerimden sadece bulduğunuz sistemdeki açıkları konu açarak paylaşmayın, konuyu açan hocamın bahsettiği sorunun sebebide, öğrenci ve öğretmenlerin tableti rootlayıp, MDM gibi MEB in geliştirdiği engelleme programlarını kaldırdıkları forumlardan artık kolay bir şekilde öğrenebildiği için, yeni gelen güncellemede artık MDM, policydealer içine gömülü olarak geliyor, sorunda bundan kaynaklanıyor,öğrenci arkadaş tablete farklı bir launcher kurmaya çalışmış olabilir,factory reset içinde bir kez yapıp olmadı demeyin, 6-7 kez tekrarlayın factory reset işlemini, şuan recovery moda dahi erişim kısıtlanmış durumda, factory resetin pasif olarak görev yapmasıda bunun somut bir kanıtı, siz öğretmenlerimden istediğim sadece bulduğunuz açıkları paylaşmayın ulu orta heryerde,isterseniz beni şikayet edip hesabımı banlatabilirsiniz,sırf bu mesajı yazmak için üye oldum, inşallah yakında elime thinkware firmasının stock romu geçmiş olacak,o zaman herşey belli olur :idea:

Benim öğrencide root girişiminde bulunduğu için aynı hatayı almış. Root lamak için yeni kullanıcı ekleyip root yapcakmış oda cihaz yöneticisinin uzantı dosyası olduğu için hata vermeye devam ediyor. Ben bu sorunu tableti rootlayarak ve cihaz yönetimini kaldırarak çözdüm. Tabi cihaz yönetimini geri yükleyerek ve unroot yaparak tableti eski haline getirdim. Eğer imkanınız varsa rootlayın ve unroot yaparak cihaz yönetimini yükleyin. Pm den cihaz yönetimi apk sını yollayabilirim böylelikle geri yükleyebilirsiniz..

Yeni kullanıcı ekleyemiyorsunuz. Eklediğiniz an hata veriyor.

çözümü kullanıcıyı silmek. silince sorun çözülüyor.

BBNET
Geri