maaş karşılığını dolduramassak neolur

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan taatoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

taatoo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
iki haftadır btr görevlendirmesi olcak diye 12 saat derse giriyorum idareyede yardım edyorum bizim görevlendirmeyi geriye dönük yapmazlarsa maaştan kesinti falan olur mu ki

görevlendirmeler geriye dönük yapılmaz. Valilik olur tarihi ne zamansa o zaman başlar.

kisnorbo' Alıntı:
görevlendirmeler geriye dönük yapılmaz. Valilik olur tarihi ne zamansa o zaman başlar.
anladım hocam dediğim gibi maaşta kesinti olmaz herhalde 12 saat derse giriyom 3 saatte idari görev derler arada boş derslerde yardım ediyorum sonuçta herhalde bi sıkıntı olmaz

xxltc' Alıntı:
ne takibi hocam hayırdır buarada müdürü aradım sordum bana 3 saat idari görev yazmışlar bölelikle maaş karşılığını doldurmuş oldum sınıf ve klüpte vermişler ekders bile almışım :D

idari görev yazamazlar hocam.maaş karşılığını dolduramayan öğretmen ilçeye bildirilir.ya görevlendirme yapılır.yada yan derslerle doldurulur.daha önceki okuluumda 8 saat derse girip çıkıyordum.btr olana kadar.

cahraz' Alıntı:
idari görev yazamazlar hocam.maaş karşılığını dolduramayan öğretmen ilçeye bildirilir.ya görevlendirme yapılır.yada yan derslerle doldurulur.daha önceki okuluumda 8 saat derse girip çıkıyordum.btr olana kadar.
:+1:
Önce ilçeye bildirilir, ilçe isterse zorunan 21 saate kadar ders ayarlar. Eğer ilçe bir şey demesse okul 15 saate tamamlayacak şekilde
idari görev verebilir...

Valilik olurunda "şu tarihten itibaren" gibisinden bir ibare yoksa tebliğ-tebellüğ yapıldığın günden itibaren ücet alırsın..

benzer konu: okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/ekders-1-donem-mi-yoksa-onay-geldikten-sonrami-yapilir-t145360.html

taatoo' Alıntı:
xxltc' Alıntı:
ne takibi hocam hayırdır buarada müdürü aradım sordum bana 3 saat idari görev yazmışlar bölelikle maaş karşılığını doldurmuş oldum sınıf ve klüpte vermişler ekders bile almışım :D
ne takibi olacak hocam demekki benzer durumda olanlarda var aramızda bizde konu açıklığa kavusana kadar takip edelim dedik yanı

xxltc' Alıntı:
taatoo' Alıntı:
xxltc' Alıntı:
ne takibi olacak hocam demekki benzer durumda olanlarda var aramızda bizde konu açıklığa kavusana kadar takip edelim dedik yanı
Takip deyince hocam yasal takip sandı galiba :) hocam tebliğ tarihinden gecerli olur goreviniz ayrica maas karşılığını doldurmasan da maasindan kesinti falan olmaz.

xxltc' Alıntı:
taatoo' Alıntı:
xxltc' Alıntı:
sıkıntı yok bugün baya yoğun ve yorucu bi gün oldu harddisk yandı kusra bakma hocam:D

BBNET
Geri