anladım hocam dediğim gibi maaşta kesinti olmaz herhalde 12 saat derse giriyom 3 saatte idari görev derler arada boş derslerde yardım ediyorum sonuçta herhalde bi sıkıntı olmazkisnorbo' Alıntı:görevlendirmeler geriye dönük yapılmaz. Valilik olur tarihi ne zamansa o zaman başlar.
ne takibi hocam hayırdır buarada müdürü aradım sordum bana 3 saat idari görev yazmışlar bölelikle maaş karşılığını doldurmuş oldum sınıf ve klüpte vermişler ekders bile almışımxxltc' Alıntı:
:+1:cahraz' Alıntı:idari görev yazamazlar hocam.maaş karşılığını dolduramayan öğretmen ilçeye bildirilir.ya görevlendirme yapılır.yada yan derslerle doldurulur.daha önceki okuluumda 8 saat derse girip çıkıyordum.btr olana kadar.
ne takibi olacak hocam demekki benzer durumda olanlarda var aramızda bizde konu açıklığa kavusana kadar takip edelim dedik yanıtaatoo' Alıntı:ne takibi hocam hayırdır buarada müdürü aradım sordum bana 3 saat idari görev yazmışlar bölelikle maaş karşılığını doldurmuş oldum sınıf ve klüpte vermişler ekders bile almışımxxltc' Alıntı:![]()
Takip deyince hocam yasal takip sandı galibaxxltc' Alıntı:ne takibi olacak hocam demekki benzer durumda olanlarda var aramızda bizde konu açıklığa kavusana kadar takip edelim dedik yanıtaatoo' Alıntı:ne takibi hocam hayırdır buarada müdürü aradım sordum bana 3 saat idari görev yazmışlar bölelikle maaş karşılığını doldurmuş oldum sınıf ve klüpte vermişler ekders bile almışımxxltc' Alıntı:![]()
sıkıntı yok bugün baya yoğun ve yorucu bi gün oldu harddisk yandı kusra bakma hocamxxltc' Alıntı:ne takibi olacak hocam demekki benzer durumda olanlarda var aramızda bizde konu açıklığa kavusana kadar takip edelim dedik yanıtaatoo' Alıntı:ne takibi hocam hayırdır buarada müdürü aradım sordum bana 3 saat idari görev yazmışlar bölelikle maaş karşılığını doldurmuş oldum sınıf ve klüpte vermişler ekders bile almışımxxltc' Alıntı:![]()