maaşım normal mi?

Kodla Büyü

ekicimert

Seçkin Üye
Seçkin Üye
slm arkadaşlar bi kaç zamandır aklıma takılan bi soru var foruma bakıyorum kimse benim kadar maaş almıyor acaba ben mi fazla alıyorum, korkum; ilerde benden faizi ile birlikte istemeleri derece kademem 8/2 evliyim eş çalışmıyor.çocuk yok, ayrıca 210 lira bireysel emeklilik yatırdım. yaklaşık 50 lira bu yüzden yüksek,1932 tl maaş geldi. bu normal mi ..

ekicimert' Alıntı:
slm arkadaşlar bi kaç zamandır aklıma takılan bi soru var foruma bakıyorum kimse benim kadar maaş almıyor acaba ben mi fazla alıyorum, korkum; ilerde benden faizi ile birlikte istemeleri derece kademem 8/2 evliyim eş çalışmıyor.çocuk yok, ayrıca 210 lira bireysel emeklilik yatırdım. yaklaşık 50 lira bu yüzden yüksek,1932 tl maaş geldi. bu normal mi ..

Ek dersli maaş mı hocam bu? Bordronuzu kişisel bilgileri silip bir koyabilirseniz tüm kalemlere bakalım, nereden yatmış bu miktar böyle :D

teknik öğretmensen ve eş yardımı olduğu için normal birde sendikalıysan 45 tl aidatla çok çok normal...

zzh' Alıntı:
teknik öğretmensen ve eş yardımı olduğu için normal birde sendikalıysan 45 tl aidatla çok çok normal...
Nereye normal hocam. teknik ogretmen 6/1 1635 tl alıyor. 1900 nasıl oluyor ilginç :)

technolog' Alıntı:
zzh' Alıntı:
Nereye normal hocam. teknik ogretmen 6/1 1635 tl alıyor. 1900 nasıl oluyor ilginç :)

8-1 vergi dilimine girmemiş, sendikalı teknik öğretmen ekimde 1750 tl aldı. eş yardımı ne kadar bilmiyorum ama 150 civarıysa bence normal...

normal gibi geldi hocam ama sen okul MEM muhasebeye danış kesin olması açısından

ekicimert' Alıntı:

bence fazla

benim 7/3 teknik öğretmen evli (eş çalışmıyor) 1830

çok yatıyor hocam size. evli eş çalışmıyor 7/1 çoçuk yok bireysel emeklilik var 1747 yatoyor bi kaç aydır.

zzh' Alıntı:
technolog' Alıntı:
zzh' Alıntı:

8-1 vergi dilimine girmemiş, sendikalı teknik öğretmen ekimde 1750 tl aldı. eş yardımı ne kadar bilmiyorum ama 150 civarıysa bence normal...

Ekim ayındayız vergi dilimine girmemesi imkansız.

Hocam ben yeni atandım şu an 8/1 evli eş çalışmıyor sendika vs hiç bişey yok net yatan maaş 1841 tl, seninkinin fazlalığı nedendir bilemiyorum :D

Hocam ne kadar zamandır çalışıyorsunuz ? Sözleşmeliden kadroya mı geçtiniz ? Vergi matrahınız 2551 lira görünüyor...

ekicimert' Alıntı:
muhasebatdan 4 tane faklı dosya çıktı 2 tanesi terfi fark 1 i kıst bordro 1inde bordro yazıyor.
Eğitim bilimleri fakültesi çıkışlıyım. teknik öğretmen değilim sanırım.

Uploaded with ImageShack.us

teknik öğretmen tazminatı alıyorsunuz. (yan ödemede farlı geldi bana )YANİ YANLIŞ YAPMIŞLAR. eğer bunu anlarlarsa SENDEN FAİZİ İLE GERİ ALIRLAR :(

schumix' Alıntı:
Hocam ne kadar zamandır çalışıyorsunuz ? Sözleşmeliden kadroya mı geçtiniz ? Vergi matrahınız 2551 lira görünüyor...
1 ağustos'a kadar yedek subay olarak askerdim o yüzden sanırım 2008 ağustosdan bu yana çalışıyorum.

arkadaşlar 7-2 teknik bilgisayar öğretmeniyim. çok prgramlı lisedeyim. sendikalıyım.bekarım. özel hizmet tazminatımın ne kadar olması gerek?
bana yatan 520 küsür ama benimle aynı branştaki arkdasa baktım 594 hangisi doğru?

Yesil26' Alıntı:
ÇPL de çalışıyorum Bilişim Tek. Alanı mevcut
Evliyim eşim çalışıyor
1 çocuğum var
maaşım normalmi
özel hizmet tazminatı eksik sanki
Bencede eksik

forest37' Alıntı:
bilişim teknolojileri alanı olmayan bir ç.p.l ye atandım.tef mezunuyum.teknik öğretmen tazminatı alabilirmiyim?

hocam tef mezunu iseniz ve atelye laboratuar dersine giriyorsanız alırsınız.

BBNET
Geri