B BLaCKWoLF81 Üye Mesajlar 1 23 Nisan 2012 #1 MİNİ LEPTOP KULLANIYORUM AÇTIĞIM PROGRAM PC'NİN 75 DERECE OLDUĞUNU SÖYLEDE PC Yİ TEMİZLETİCEM AMA BU SICAKLIK PCYE BİRŞEY YAPARMI :?:
MİNİ LEPTOP KULLANIYORUM AÇTIĞIM PROGRAM PC'NİN 75 DERECE OLDUĞUNU SÖYLEDE PC Yİ TEMİZLETİCEM AMA BU SICAKLIK PCYE BİRŞEY YAPARMI :?:
I Internet Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,426 23 Nisan 2012 #2 cannıım Laptop oldu iki dakkada Leptop :cry:
serdengeçti Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,121 23 Nisan 2012 #3 BLaCKWoLF81' Alıntı: MİNİ LEPTOP KULLANIYORUM AÇTIĞIM PROGRAM PC'NİN 75 DERECE OLDUĞUNU SÖYLEDE PC Yİ TEMİZLETİCEM AMA BU SICAKLIK PCYE BİRŞEY YAPARMI :?: Genişletmek için tıkla ... Donanım sorunları oluşturabilir. Hiç birşey yapmazsa şarj soketinde sorun oluşturacaktır . o yüzden önemli bir sorun
BLaCKWoLF81' Alıntı: MİNİ LEPTOP KULLANIYORUM AÇTIĞIM PROGRAM PC'NİN 75 DERECE OLDUĞUNU SÖYLEDE PC Yİ TEMİZLETİCEM AMA BU SICAKLIK PCYE BİRŞEY YAPARMI :?: Genişletmek için tıkla ... Donanım sorunları oluşturabilir. Hiç birşey yapmazsa şarj soketinde sorun oluşturacaktır . o yüzden önemli bir sorun