Arkadaşlar uzun zamandır tasarladığım çok ses getirecek ve bence hayata geçerse hayata geçirenleri ihya edecek bir oyun projesi var aklımda. Fakat ben bu projeyi fazla kimseye açmak istemiyorum çünkü fikir kolayca yürütülebilecek birşey. Nasıl bir yol izlemem lazım? Oyun programlama işini kendim yapamayacağıma göre kimden yardım istemem lazım?
Bu oyun hem pc ye yüklenip tek başınıza oynayabileceğiniz hem de online olarak gerçek kişilerle karşılıklı oynanabilecek bir oyun. Kesinlikle savaş tarzı bir oyun değil. Zararlı bir oyun hiç değil. Hatta aileler çocuklarının oynaması için teşvik edecekler. Üstelik oyunun büyüklerin oynayabilecekleri versiyonları da olacak. Onlar da oyunun başından kalkmayacak.
Tabii gerçekleşirse...
Bu oyun hem pc ye yüklenip tek başınıza oynayabileceğiniz hem de online olarak gerçek kişilerle karşılıklı oynanabilecek bir oyun. Kesinlikle savaş tarzı bir oyun değil. Zararlı bir oyun hiç değil. Hatta aileler çocuklarının oynaması için teşvik edecekler. Üstelik oyunun büyüklerin oynayabilecekleri versiyonları da olacak. Onlar da oyunun başından kalkmayacak.
Tabii gerçekleşirse...