Müslüm Gürses'i kaybettik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rohun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
caykur reklamlari tv ye son cikisi olmustu sanirim. asiri sigara icme nedeniyle doktorlari hep kizarlardi o da dinlemezdi saolsun. Allah rahmet etsin.

Allah rahmet eylesin. Şarkıları her kesime hitap etmiyordu ama insan bazen öyle oluyor ki buhranlı zamanlarda dinlemişliğimiz de olmuştur :(

cihan haber ajansı geçti haberi..bence öldü ama şimdi açıklamak istemiyorlar...illla iiçerden sağlam istihbarat varmış ki haber geçmişler öldü diye...

only61' Alıntı:
cihan haber ajansı geçti haberi..bence öldü ama şimdi açıklamak istemiyorlar...illla iiçerden sağlam istihbarat varmış ki haber geçmişler öldü diye...

bencede...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında Gürses'i kaybettiğimizi yazdı.

Mehmet Müezzinoğlu
Müslüm Gürses'i kaybettik. Çok üzgünüm, başımız sağolsun. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Ömrüm nesi kaldı eridi yavaş yavaş
Gönlüm kupkuru bir çöl susuzum yanıyorum
Varsın titresin elim boşver arkadaş
Bir kadeh daha ver ver yalvarıyorum... :(

"Müslüm Gürses`in dinleyici kitlesi birçok araştırmaya konu olmuştur. Doktora tezleri dahi yazılmıştır (Mesela 2002/ Bağlam Yayıncılık : Caner Işık / Nuran Erol , " Arabeskin Anlam Dünyası ve Müslüm Gürses Örneği ")." Alıntı: http://tr.wikipedia.org/wiki/Müslüm_Gürses ---Allah rahmet eylesin--

bu sene de bu moda oldu nette öldü deniliyor bir süre sonra ölmedi diye aciklama geliyor hastanelerden.
nasil basindir bu anlamadim gitti kulakdan duymak yerine hastaneyi arasalar ne olacak sanki

eski arabesk şarkılarını çok azını sevmekle birlikte söyleme tarzını severdim. müslüm, duman halil sezai söyleme tarzı hoşuma gider. doktoru ölmedi henüz dedi ama böyle haberler çıkınca genelde ateş olmayan yer durumu oluyor. hakkında hayırlısı

BBNET
Geri