S seyma69 Aktif Üye Mesajlar 133 30 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar mühendislik tamamlama normal öğretimim harç parası gözüküyor sistemde ders kaydı yapamıyorum 1. Öğretimde harç parası kalkmadı mi
Arkadaşlar mühendislik tamamlama normal öğretimim harç parası gözüküyor sistemde ders kaydı yapamıyorum 1. Öğretimde harç parası kalkmadı mi
Mutef_bk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 370 30 Ekim 2020 #2 Normal ogrencilere kalkti ama tamamlama ogrencilerinden harc aliniyor
S seyma69 Aktif Üye Mesajlar 133 30 Ekim 2020 #3 Mutef_bk' Alıntı: Normal ogrencilere kalkti ama tamamlama ogrencilerinden harc aliniyor Genişletmek için tıkla ... Ne kadar hocam
Mutef_bk' Alıntı: Normal ogrencilere kalkti ama tamamlama ogrencilerinden harc aliniyor Genişletmek için tıkla ... Ne kadar hocam
Mutef_bk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 370 30 Ekim 2020 #4 Bilmiyorum hocam, kazandiginiz universitenizin ogrenci isleri sayfasinda yazmasi lazim. Miktar, hangi banka vs. bilgiler yazar
Bilmiyorum hocam, kazandiginiz universitenizin ogrenci isleri sayfasinda yazmasi lazim. Miktar, hangi banka vs. bilgiler yazar