Mühendislik Tamamlama - 2015

Kodla Büyü

sametbozkurt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
dün itibarı ile başvurular başladı arkadaşlar. kimler düşünüyor ?
bizim okulda sanırım 3 4 kişi gireceğiz sınava. zararı olmaz extra 1 2 sene ders çalışmanın diye düşünüyoruz :)

ben de girmeyi düşünüyorum nasipse bakalım.
kazanabilir miyim bilmiyorum. geçen yıl girmedim ondan önce ilk sınavda 72.5 almıştım.
kazansak da okuyabilir miyim onu da bilmiyorum
çalışmak lazım derslere gitmek lazım. ev var eş var çocuk var okul var. hangi biriyle ilgilenecem ne bileyim amaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn...

Hocam yaşadığınız veya önümüzdeki sene yaşamayı düşündüğünüz ilde bölümünüz yoksa hiç girmeyin sınava. Ancak okuduğunuz yerde yaşıyorsanız devam etmeniz mümkün olur. Ben 2 saatlik bir ildeki bölüme gidemedim 2 yıldır. Hocalar her gün derse girmemi istiyor. Üstelik Uzaktan Eğitim sınıfları var oraya bile kabul etmiyorlar.

Girin hocam çekinmeyin hiç bir yıl bilemedin iki yılda biter, ben sakaryada tamamladım doğru Düzgün hiçbir derse girmedim bile zorlandım vizeler de finallerde ama bitti 1 yılda çok şükür

blume2004' Alıntı:
Girin hocam çekinmeyin hiç bir yıl bilemedin iki yılda biter, ben sakaryada tamamladım doğru Düzgün hiçbir derse girmedim bile zorlandım vizeler de finallerde ama bitti 1 yılda çok şükür

sakarya'da iki farklı fakültede tamamlama programı gözüküyor. siz hangisindeydiniz hocam. ya da çok fark var mıdır ikisi arasında?

Iki sene icerisinde bitiremeyenlerun akıbeti hakkında birsey söyleyebilecek olan var mi?

BBNET
Geri