Mühendisler Diploma Yırtmış

Kodla Büyü
şöylekiiii;
teknik eğitim mezunuyum ve atama bekliyorum... böteli arkadaşlar "biz neden meslek liselerine atanamıyoruz, sizin anlattığınız dersi bizde anlatabiliriz" dediğinde "o halde siz de teknik eğitimde okusaydınız neden böte okudunuz" dedik hep, karşı çıktık.. birazcık empati yapınca mühendislik okuyan arkadaşlara hak vermiyo değilim.. ee peki bunca lakırdıya ve hak vermeye rağmen sen ne yaptın diyecek olursanız temmuzdaki sınava ben de başvurdum.. ama en azından olaya bi de onların gözünden bakıp hak vermek gerekir diye düşünüyorumm :wink:

fndgngr' Alıntı:
haksız da sayılmazlar
ne demek haksız sayılmazlar. şunu bi anlayın benim puanim kesilmeseydi onlardan birinin yerine ben yerleşecektim mühendislik fakültesine. burada kimin hakki yenmiş ortada. ayrıca onlar yıllardır formasyon alıp öğretmen olurken her şey yolundaydi!!!

melita' Alıntı:
şöylekiiii;
teknik eğitim mezunuyum ve atama bekliyorum... böteli arkadaşlar "biz neden meslek liselerine atanamıyoruz, sizin anlattığınız dersi bizde anlatabiliriz" dediğinde "o halde siz de teknik eğitimde okusaydınız neden böte okudunuz" dedik hep, karşı çıktık.. birazcık empati yapınca mühendislik okuyan arkadaşlara hak vermiyo değilim.. ee peki bunca lakırdıya ve hak vermeye rağmen sen ne yaptın diyecek olursanız temmuzdaki sınava ben de başvurdum.. ama en azından olaya bi de onların gözünden bakıp hak vermek gerekir diye düşünüyorumm :wink:
alakasız bir kiyaslama olmus. böteli arkadaşlar isteselerdi tefe gidebilirlerdi. Ama meslek liseliler full yapsalar da mühendislik fakültesine gidemiyorlardi.

BBNET
Geri