13. Yenilenen taslak öğretim programları 13 Ocak 2017 tarihinde başlayan askı sürecinde kamuoyunun görüş ve önerilerine açılanlardan mı ibarettir?
Hayır. Askıya çıkarılmış taslak programlar 13 Ocak 2017 tarihi itibarıyla komisyon çalışmaları tamamlanmış olanlardır. Çalışmaları devam eden diğer taslak programlar da tamamlandıkça bu siteden kamuoyunun görüş ve önerilerine sunulacaktır.
şikayet edecen o adamı yada gerekini yapacanayse356' Alıntı:Ben size şunu söyliyeyim arkadaşlar okulumda malum sendikadan bir müdür yardımcısı kodlama gelecek te nolacak bilmem hangi ülkeyi kodlamayla uğraştırıp kafalarını önlerinden kaldırmalarını engellemişler biz de mi öyle olalım şeklinde söylemleri oldu ama o bu cümleleri kuracak kapasiteye dahi sahip değil bu görüş o sendika ve şuan yetkili kişilerin görüşü.Yani bizim iş zor.
programdegerlendirme@meb.gov.trcgg*seco' Alıntı:Ortak görüş olarak "bizi bu hale düşürenlerin öte dünyada iki elimiz yakasında olacak" yazalım bence
Hocam komik olmayın kimi kime şikayet edeceksin.Hakkımı kimseye helal etmiyorumbtnotlari' Alıntı:şikayet edecen o adamı yada gerekini yapacanayse356' Alıntı:Ben size şunu söyliyeyim arkadaşlar okulumda malum sendikadan bir müdür yardımcısı kodlama gelecek te nolacak bilmem hangi ülkeyi kodlamayla uğraştırıp kafalarını önlerinden kaldırmalarını engellemişler biz de mi öyle olalım şeklinde söylemleri oldu ama o bu cümleleri kuracak kapasiteye dahi sahip değil bu görüş o sendika ve şuan yetkili kişilerin görüşü.Yani bizim iş zor.
kendi ne yapıyomuş uzaya uydu mu fırlatmışbtnotlari' Alıntı:şikayet edecen o adamı yada gerekini yapacanayse356' Alıntı:Ben size şunu söyliyeyim arkadaşlar okulumda malum sendikadan bir müdür yardımcısı kodlama gelecek te nolacak bilmem hangi ülkeyi kodlamayla uğraştırıp kafalarını önlerinden kaldırmalarını engellemişler biz de mi öyle olalım şeklinde söylemleri oldu ama o bu cümleleri kuracak kapasiteye dahi sahip değil bu görüş o sendika ve şuan yetkili kişilerin görüşü.Yani bizim iş zor.
çağını başına çalsıncgg*seco' Alıntı:Bide anabaşlıklardan birisi olarak koymuşlarya müfredat geliştirme programına bilişimçağını...
Ben siyasetten anlamam ilgilenmem de ama eğitim sisteminde müdür müdür yardımcıları hiç bukadar vasıfsız olmamıştı.İki kelimeyi bir araya getiremeyen program yapmayı bilmeyen resmiyetten anlamayan idareciler dolu etraf.Bu şekilde öğretmenlikten de soğutuyorlar insanı.btnotlari' Alıntı:kendi ne yapıyomuş uzaya uydu mu fırlatmışbtnotlari' Alıntı:şikayet edecen o adamı yada gerekini yapacanayse356' Alıntı:Ben size şunu söyliyeyim arkadaşlar okulumda malum sendikadan bir müdür yardımcısı kodlama gelecek te nolacak bilmem hangi ülkeyi kodlamayla uğraştırıp kafalarını önlerinden kaldırmalarını engellemişler biz de mi öyle olalım şeklinde söylemleri oldu ama o bu cümleleri kuracak kapasiteye dahi sahip değil bu görüş o sendika ve şuan yetkili kişilerin görüşü.Yani bizim iş zor.
ayse356' Alıntı:Ben size şunu söyliyeyim arkadaşlar okulumda malum sendikadan bir müdür yardımcısı kodlama gelecek te nolacak bilmem hangi ülkeyi kodlamayla uğraştırıp kafalarını önlerinden kaldırmalarını engellemişler biz de mi öyle olalım şeklinde söylemleri oldu ama o bu cümleleri kuracak kapasiteye dahi sahip değil bu görüş o sendika ve şuan yetkili kişilerin görüşü.Yani bizim iş zor.
translate plz lolsunas' Alıntı:Bilişim Teknolojileri dersinin ne içeriği ne öğreticiliği var ki çok okulda lab yok pc yok doğru dürüst içerik yok. Bol keseden test yaparak not ver saçma sapan şeyler. Ne yapılıyor derslerde klavye word excel den başka trilyonlarca değerinde, tahta, tablet, internet verildi okullara hani kaç tane bunlara bakan btr öğretmeni var. Dersler tamamen kaldırılmalı tüm bilişimciler kadrolu formatör olmalı.
hocam çabuk bilişimciler gelmedenbtnotlari' Alıntı:translate plz lolsunas' Alıntı:Bilişim Teknolojileri dersinin ne içeriği ne öğreticiliği var ki çok okulda lab yok pc yok doğru dürüst içerik yok. Bol keseden test yaparak not ver saçma sapan şeyler. Ne yapılıyor derslerde klavye word excel den başka trilyonlarca değerinde, tahta, tablet, internet verildi okullara hani kaç tane bunlara bakan btr öğretmeni var. Dersler tamamen kaldırılmalı tüm bilişimciler kadrolu formatör olmalı.