Bizim branş orada da mı işe yaramadı.Bilişim bölümünden almadılar...
Emin misiniz hocam. Çünkü bazı bölümlerle birlikte 50 gibi bir kontenjan ayrıldığını okumuştum.Bilişim bölümünden almadılar...
Resmi gazetenin yalancısıyım.Emin misiniz hocam. Çünkü bazı bölümlerle birlikte 50 gibi bir kontenjan ayrıldığını okumuştum.
Gelir ve çalışma şartları ne bimiyorum ama sonuç onu göseriyor. Doğru mu bilmiyorum ama bir iki branşta 70 barajını geçen sayısı alınacaklardan azmış, o yüzden barajı geçen herkesi almışlar.Yazılanlara göre atama kontenjanları dolmamış çünkü öğretmenliğe göre dezavantajlı imiş
Şartlarınız tutuyorsa alıyorlar. Mesleki ve Teknik bölüm olarakBilişim bölümünden almadılar...
Hocam toplam kaç bilişim öğretmenin girdiği bilgisi de varmı acaba?Mesleki Teknik Bölümünden toplam 16 kişi kazandı bunları 11 Bilişimci
Hocam toplam kaç bilişim öğretmenin girdiği bilgisi de varmı acaba?
Nerde yazılmış hocam ? Zahmet olmazsa yazar mısınız?11 diye yazılmış
Nerde yazılmış hocam ? Zahmet olmazsa yazar mısınız?
Hocam ben @Mustyy said hocama kaynak sormuştum ama yanlış anladınız galiba ?Cümlenin sonunda:
“Mesleki Teknik Bölümünden toplam 16 kişi kazandı bunları 11 Bilişimci”
Açıklanan branş kontenjanlarında bilişim yoktu meslek liseleri için ayrı bir listemi var acaba
Sınava giren açısından soruyorsanız bilmiyorum. Kazananlar açısından 11 bilişimci 70 puan üstü alıp mülakata çağırıldı. Oradan biliyoruzHocam toplam kaç bilişim öğretmenin girdiği bilgisi de varmı acaba?