Müd.yrd. odası 16 m2 ve Müdür odası:32 m2'yi geçemeyecek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *cem62*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
MEB-2012-14.jpg

müdürlerin çoğu yandaş..iyi oldu...sonuna kadar destekliyorum bu uygulamayı

*cem62*' Alıntı:

BU KARDEŞİMİZ ANLAŞILAN SINAVI KAZANAMAMIŞ. HEP YANDAŞLAR SINAVI KAZANIYORSA YANDAŞ OLMAYANLARIN ZEKA SORUNU VAR DEMEKTİR....

karakurt74' Alıntı:
*cem62*' Alıntı:

BU KARDEŞİMİZ ANLAŞILAN SINAVI KAZANAMAMIŞ. HEP YANDAŞLAR SINAVI KAZANIYORSA YANDAŞ OLMAYANLARIN ZEKA SORUNU VAR DEMEKTİR....

bizim okulda 5 idareci var 4 ü eğitim bir sen li ....ilçemizdeki idarecilerin %70-80 i eğitim bir sen li...bu tesadüf sanırım...

müdürlerin % 90 nı ebs li...(vekalet,sınav mülakat) Ama yardımcıları sınavla(mülakatsız sınav) geliyor...

*cem62*' Alıntı:
karakurt74' Alıntı:
*cem62*' Alıntı:

bizim okulda 5 idareci var 4 ü eğitim bir sen li ....ilçemizdeki idarecilerin %70-80 i eğitim bir sen li...bu tesadüf sanırım...

hocam eğitim sen veya türk eğitim sen destekli bir iktidar olsun, o kişiler bu sendikaya geçer merak etmeyin.

konunun sendika ile ne alakası var deerli kardeşlerim, alan kullanımı konusu doğrudur bende şu an vekaleten yöneticiyim daha önce müdür yardımcısı iken benim yerim bilişim sınıfındaki baş bilgisayar koltuğuydu kendimi hep internetcafeci hisederdim bilişim derslerinde öğretmen arkadaşa devreder okulda olta atardım yer mekan sorun değil yani bu arada bende eğitim bir senliyim ama sınav ile md yrd oldum

Bir çok yazının fikir anası Antalya Maalesef . ..İlk olarak Antalya kendi başına yaptı bu uygulamayı bakan duydu ve olan oldu :)

Görevlendirmeyle idareci olanlar çoğu ebs'li ama sınavla atananlarda böyle değil. Müdür olmak için yapılan sınavının neden kaldırıldığını anlamayan da yoktur zaten ....

Yav, arkadaşlar, bunlar fasa fiso...
Binanın mimari planında idare odalarını 20m2 falan ypıyorlar, o kadar samimiyseler, açtıkları ihalelerde ona göre plan çizdirsinler.. üç okulda çalıştım, ikisinde bina 5 yaşını doldurmamıştı. Bütün idare odaları 25m2 hazırlanmış. plan böyle... müdürün odası da aynı boyda..
Önceki bakanlarımızdan biri de aynı şeyi söyledi. İcraat "sıfır". Eski binalardan vazgeçtim, yeni binalarda da da aynı. İdareciler buna uyacağız diye duvar mı yıksınlar?
Hepsi üfürük....

*Bazı okullarda gerçekten idare odaları olması gerektiğinden büyük. Bunun sebebi ya okulun mimarisi, yada sınıf mevcutlarının azlığı, bazen ikisi birden. %5-10 de olsa sebei idareciler oluyor..

easytr' Alıntı:
yoo neden tesadüf olsun, her iki kişiden biri iktidara oy verdiğine göre eğitim bir mensubu öğretmenlerde toplamda daha az bile denebilir. 700 bin öğretmenin 200 bini eğitim birli. hesabını sen yap.

senin derdin hazımsızlık. plaka numarandan belli.

TEBRİKLER

müdürlerin ezici bir çoğunluğu eğitim bir senli bunu inkar etmek böyle değil demekte salaklıktır sadece. Göz var nizam var bu başarı felanda değil açık açık koltuk telaşında olmak ve yalakalıkla karışık korku.

İdarecilerin çoğu EBS'li çünkü orada kendilerini daha güvende hissediyorlar. Hükümetin sendikası olduğunu bilmeyen yok. Müslüman yalan söylemez!

bence çok yerinde olmus bizim eski müdür odam soguk diye gunes gören koca sınıflardan birini kendine oda yaptı bir subeyi kapatıp...

müdürle md. yard. aynı odada olsun zaten. ne o öyle ayrı ayrı takılmalar. zaten kafa kafaya çalışan adamlar..

Öğretmen neden maaş alamıyor. İşte burada yazanlardan belli :) Herkes bir üsttekini aşağı çekmekle uğraşıyor. İdareci öğretmenle aynı maaşı alır ki, başka kurumlarda görülmüş iş değil. İşin gereği idareci odalarının ayrı olmasıdır. Maalesef biz, en düşük memur maaşını aldığımız için, artık kendi kendimi yer durumuna geldik.

EBS nin en büyük kozu şube müdürleri ve okul idarecileridir. bunların yardımı ile üye sayısını artımıştır. yaptığı hiç bir ciddi eylemi olmayan yetkiyi aldığı halde yetkisini kullanmayan ebs şu günlerde bölünme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. idarecilerin EBS li olması sadece korkaklığındandır. yarın hükümet değişsin bu müdülerin büyük çoğunluğu sendika değiştirir.

32 metrekare kocaman oda olur. ne iş yapacak 1 başına müdür orada 10 metrekare yetmezmi.

bence müdürlere sökmez bu olay :-1: . bizim müdür bir oda yaptırdı kendine zannetmiyorum kaymakamın odası daha güzel

BBNET
Geri