Müdür yardımcısı tarafından tehtid edildim...

Kodla Büyü

gulsah234

Site Gezgini
arkadaşlar şu an o kadar sinirliyim ki ellerim titriyor. sabah okula girer girmez müdür yardımcısı falanca sınıfta falanca öğrenci var senin dersinden kalıyormuş onu geçir dedi.bende hocam o öğrenci geçmeyi haketmiyor kalacak dedim. öğrencide bütün bi yıl ömrümü tüketen öğrencilerden biri.defalarca uyarmama rağmen uslanmamış, dersle alakası olmayan, sınıfın huzurunu bozan bir öğrenci.her iki yazılıdan da zayıf almış. ben öyle söyleyince adam direkt senin yüksek lisans danışman hocan kim diye sordu. -bu arada ben yüksek lisans yapıyorum ve bu dönem bitiyo inşallah. çok yakında tez sunumum var.-ben bi şaşırdım önce.sonra falanca hoca dedim.niye sordunuz dedim ee sende yüksek lisanstan geçemezsin o zaman deyince benim tepem attı. yani ben bu öğrenciyi geçirmezsem siz de benim tezimi geçirtmeyeceksiniz doğru mu anladım dedim. onaylar gibi kafasını sallayınca elinden geleni ardına koyma. ben bu öğrenciyi geçirmiyorum yapabileceğin ne varsa yap dedim.adam bana şantaj yaptı resmen ya. yediremiyorum kendime.ben bu konuda ne yapabilirim arkadaşlar.bu adam iki gün öncede başka bi öğrenci için aynı şeyi istedi benden.öğrencinin babası okul aile birliğindeymiş. adama çok işi düşüyormuş.ya böyle saçma bi şey olabilirmi. şu an sağlıklı düşünemiyorum.bu yaptığı yanına kalmamalı.ben hayatımda böyle bi yüzsüzlük görmedim ya.

elinden geleni ardına koyma demişsiniz zaten merak etme o cevabını almış aslında
siz tezinizi gönül rahatlığıyla teslim edin

tam ıtnegırıı. kürekle vurcan böylelerin ağzına. Şahitli bir ortamda gaza getirip kanunsuz isteklerini tekrarlatın hocam sonrası kolay.

Arkadaş ne bu müdür yardımcıları bazen yetkilerini aşmak ne kadar hoşlarına gidiyor.Allahtan bizde öyle idarecler yok.

valla varya okuyunca benim de tepem attı hocam
Şiddete karşıyım ama tam sopalık kıvama gelmiş

Sayın hocam, böyle insanlara kesinlikle taviz vermeyin ve böylelerini, sizinle düşman olduğuna pişman etmek için siz de elinizden geleni ardınıza koymayın, fırsat kollayın ve ipini çekmekten de geri durmayın. Eğer daha da ileri giderse bu kişi, eminim bulunduğunuz ildeki bilişim teknolojileri öğretmenleri bir araya gelir, o müdür yardımcısına haddini bildirirler.

hocam haketmiyorsa geçirme öğrenciyi, kalsın. Müdür yardımcısıda istediğini yapsın bence sadece tehdit etmiş pek bişey olacağını zannetmem. danışman hocana olayı anlat istersen senin için iyi olabilir.

söz konusu olayı kağıt üzerine döküp idareye şikayet dilekçesi verin..
bu olayı okuldaki tüm öğretmenlerin duymasını sağlayın..
yaşanan olayda haklı olduğunuzdan, söylemlerinizle arkadaşlarınızın konu hakkında yorum yapmasını ve açık bir sizi şekilde desteklemesini sağlayın.. eğer okul idaresi durumu yatıştırmaya ve söz konusu müdür yardımcısının söylediğinden geri adım atıp özür vari bir davranışta bulunması durumunda, sizde olumlu ve uzlaşmacı bir tavır sergileyin..
aksi durumda konuyu il milli eğitim müfettişlerine ileteceğinizi söyleyin..
eğer bu konumda sessiz ve pasif kalırsanız sonradan fazlasıyla üzülen siz olacaksınız... vesselam.. :)

elitalyano' Alıntı:
yaşanan olayda haklı olduğunuzdan, söylemlerinizle arkadaşlarınızın konu hakkında yorum yapmasını ve açık bir sizi şekilde desteklemesini sağlayın.. eğer okul idaresi durumu yatıştırmaya ve söz konusu müdür yardımcısının söylediğinden geri adım atıp özür vari bir davranışta bulunması durumunda, sizde olumlu ve uzlaşmacı bir tavır sergileyin..
eğer bu konumda sessiz ve pasif kalırsanız sonradan fazlasıyla üzülen siz olacaksınız... vesselam.. :)[haklısınız hocam.bunu yapmayı bende çok istiyorum.yaptığı yanına kalmamalı ama okul müdürü çok pasif.öğretmen arkadaşlarda çok politik davranırlar böyle konularda.arkadan konuşurlar atar tutarlar iş ciddiye binince herkes kaçar.kimsenin öyle destek falan olacağını sanmıyorum.sağlıklı düşünemiyorum şu an.

Benim bile burdan bi kan beynime gitti geldi.. bildiğinizden şaşmayın hocam, bu tip adamlara papuç bırakmamak lazım.. güvenilir şahidiniz varsa tutunağı tutup gerekli yerlere şikayetinizi yapın hatta.. bunlar cesaret bulmuş, at koşturuyorlar diledikleri gibi..

nihat doğan baba ne demiş..no not no cry (yani ağlamayana not yok) hahaha :mrgreen:

#direngulsah234

Hocam onlar vızırtı. Müdür yardımcısı erkek bir bt öğretmenine vereceği işleri bayan bt öğretmenine kolay kolay veremiyor. bu yüzden size karşı içinde biriktirmiş olduğu kin dışa vurmuş sadece o.

fıııssssss...fııısssss...haddini bildir hocam..doğru bildiğinden şaşma hocam..sana kimse bir öğrenciyi geçireceksin diyemez...zaten öğrenci yazılıları düşükte olsa eğer hakediyorsa sözlü notunda fazlasını yapardınız hocam..ben de doktora tez dönemindeyim..bu süreçlerden bende geçtim..bir halt yapamaz..hele ki senin danışmanınla bir sorunun yoksa biraz ağır olacak ama bu tip insanlar fazlası ile hakediyor bu sözleri, sadece havlama sesi duyarsın..canını sıkma hocam :+1:

elitalyano' Alıntı:
eğer bu konumda sessiz ve pasif kalırsanız sonradan fazlasıyla üzülen siz olacaksınız... vesselam.. :)

İl milli eğitime şikayette bulunamazsın. İlçeye bulunursun. 2 yukarıya şikayet edersen suçlu olursun. 1 yukarıya şikayet edilir.

Sendikana da danış.

Ben de böyle tehdit edilmiştim ve tehdit ettiği şeyi de yaptı. Şu an mobbing davasındayız.

the_korsan' Alıntı:
Eyliyseniz kocanıza, değilseniz babanıza, abinize durumu havale edin bitsin gitsin...
kocanızı zor tutmayın bence kocanız gitsin bir görüşsün, nasıl U dönüşü yapıyor görürsünüz. Dediğiniz gibi ayrıca iş ciddiye binerse bütün arkadaşlarınız destekçi olmayabilirki genelde de öyle oluyor(eşim okul müdürünü ilçeye şikayet etti ve sonrasında eşim okul müdürüne saldırdı 2-3 hoca zor zaptetti diye yalancı şahitlikte bile bulunmuşlardı. Karım erkek bir müdüre saldırmaya çalışırken 2-3 kişi zor zaptetmiş sanki Bruce Lee eşim :D)

marasliyim' Alıntı:
#direngulsah234

Hocam onlar vızırtı. Müdür yardımcısı erkek bir bt öğretmenine vereceği işleri bayan bt öğretmenine kolay kolay veremiyor. bu yüzden size karşı içinde biriktirmiş olduğu kin dışa vurmuş sadece o.
hocam inanın bir erkek bt öğretmeni gibi çalışıyorum.elimden gelen bi işi asla yapmamazlık etmem.bilmiyorsam araştırırım yapmaya çalışırım.yeri geldi kasa taşıdım , açtım. yeri geldi ağ kablosu çektim bu konuda vicdanım rahat.akşam saat 4e kadar okulda dururum. bi işim olsa yarım saat erken çıkayım desem nazla niyazla izin verirler. bence bu konularda açığım olmadığı için beni yüksek lisans tezimle ilgili tehtid ediyor.

fıııssssss...fııısssss...haddini bildir hocam..doğru bildiğinden şaşma hocam..sana kimse bir öğrenciyi geçireceksin diyemez...zaten öğrenci yazılıları düşükte olsa eğer hakediyorsa sözlü notunda fazlasını yapardınız hocam..ben de doktora tez dönemindeyim..bu süreçlerden bende geçtim..bir halt yapamaz..hele ki senin danışmanınla bir sorunun yoksa biraz ağır olacak ama bu tip insanlar fazlası ile hakediyor bu sözleri, sadece havlama sesi duyarsın..canını sıkma hocam :+1:

DİREK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE HABER VERİN ONLARDA BİŞEY YAPMAZSA DİREK KAYMAKAMA ÇIKIN

BBNET
Geri