Müdür vekilliği :)=

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan savaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

savaz

Aktif Üye
Dün norm fazlasıydım bugun mudur oluyorum :puhaha: :puhaha:

ya yurdumda neler oluyor anlamadım bır ılcede mudurluk yapmamıstım oda oldu

Hayırlı olsun diyeyim öncelikle... Ama hamallığa hazır olun...Angarya herşeyi yapacagınızdan emın olun ilce meb den memurlar arar salak salak konusur okuldaysanız gereksiz ögretmenler başınızı agrıtmaya çalışır aklınıza gelecek tüm olumsuzluklara hazır olun. Ben 1 yıl müd.yrd yaptım 1 yıl müdür vekilliği müdür yarımcılıgı iyiydi ama müdürlük hakikatten vekalten baktıgınızdan dolayı zor olcak. ek dersimniz az olcak vs...Ama yinde hayırlı olsun öğretmenim

Hayırlı olsun öğretmenim. İdarecilik zor gerçekten. Ben de geçen sene görevlendirme müdür yardımcısı olarak çalıştım. Boşuna 'idareci' dememişler, birçok şeyi idare etmek zor oluyor.

bızde ısler ısteyerek olmuyor bıtek mudurluk kalmıs onuda yapıver dedıler zorluklarının farkındayım ama norm fazlalıgımı bır yıl erteler dıye dusunuyorum

hıç tatmadıgım bır yemek isallah agustosun ortalarında baslatırlar bende bıraz mudurumden bılgı alırım evrak ısını halletmem lazım okul baslamadan mudur mavını gozukurde yok yanı hepsı basıma kalıcak gıbı

Hayırlı olsun, bir sene ben de müdür yardımcılığı (vekalaten) yaptım. Hatta arada 15 gün müdür vekilliği de yaptım. İnsanlarla iletişiminiz kuvvetli ise, gerisi kağıt kürek işleri bir şekilde halloluyor. Kolay gelsin şimdiden.

Ben de 5 gün müdür vekilliği yapmıştım. 2. günümde müfettişler teftişe gelmişti.... :P

formatorluk basvuruları baslarken ıstıfa edıcem galıba :P cunku ne zmn yonetıcı atamaları oldugu bellı degıl arada kalmamak lazım saka maka kafa 5000 oldu

benim tayin olduğum okulda henüz idareci yok tayinler için aradığımda sınavı kazanmıştım filan dedim oooo sizi müdür vekili yapalım o zaman dediler..müdürlük istemem ama formatörlük olmazsa mdr yrdmcılığı yaparım ek ders uğruna napiyim valla ders yok tek maaşla hayatta geçinemem :( 3 sene mdr yrdmcılığı yaptım zaten tecrübeliyim ama müdürlük zor iş, herkes müdürlük yapamaz, umarım zorlanmazsınız ;)

HAYIRLI OLSUN KARDEŞ... kim tutar seni... belen e gelirsek ziyaretr ederiz meslektaşımızı.. :++: :++: :++:

mnn' Alıntı:
HAYIRLI OLSUN KARDEŞ... kim tutar seni... belen e gelirsek ziyaretr ederiz meslektaşımızı.. :++:

ne demek hocam basım ustunde yerınız var :P yakın bır yuzyılda gelmıyorsunuz degılmı :D

hocam + olmayınca amelelık gıbıme gelıyor ama mudurlerım sen yaparsın demısler banada sadece ımza atmak kalmıstı tek korkum formatorluk basvuruları bıter bıtmez bırının atanması o zmn derste yok formatorlukte halım duman olur

oglan kapıda baba payaaa der mamma der nederım ben

ozlem22' Alıntı:
benim tayin olduğum okulda henüz idareci yok tayinler için aradığımda sınavı kazanmıştım filan dedim oooo sizi müdür vekili yapalım o zaman dediler..müdürlük istemem ama formatörlük olmazsa mdr yrdmcılığı yaparım ek ders uğruna napiyim valla ders yok tek maaşla hayatta geçinemem :( 3 sene mdr yrdmcılığı yaptım zaten tecrübeliyim ama müdürlük zor iş, herkes müdürlük yapamaz, umarım zorlanmazsınız ;)

hocam once kurucu mudurluk yapılacaktı ama sonradan vazgecılmıs dayanagı yok aslında dıer ıllerıde merak edıyorum dogrusu

yaa arkadaşlar çoğumuz norm fazlasıyız.. ilk okul orta okul diye de ayrıldı okullar.. bizi tutup müdür yardımcısı yapmasınlar :-)

savaz' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

hocam once kurucu mudurluk yapılacaktı ama sonradan vazgecılmıs dayanagı yok aslında dıer ıllerıde merak edıyorum dogrusu

evet bana da başka okulda kurucu müdür ol dediler tamam dedim :) sonra kurucu müdür değilmiş vekaleten dediler öyle kaldı :P

beyazgolge' Alıntı:
ne kadar çok vekaleten idarecilik yapan varmış

hocm yenı acılan okullara her ısı yapan amele lazım bıl bakım ılk akla kimler gelıyor :)=

kurucu mudur olsa bı yere kadar ama benım gıbı sınava bıle gırmemıs bırısıne mudur vekıllıgı tam bır amelelık ama ılcedekılere de yok dıyemıyorum malesef onlar benı ben onları severım

bugun ıtıbarıyle mudur vekılı olmus bulunmaktayım arkadaslar Hakkımızda hayırlısı

yegenım oldu bugun aynı anda vekıllık gorevlendırmemı duydum işallah hakımızda hayırlı olur

Belende ne serindir şimdi .... :D Gözünü seveyim memleketin :D Hayırlı olsun hocam.. Bol bol müdürlerle Belen Tava yemeye gidersiniz Kurtoğluna :D

BBNET
Geri