hocam burası hatay.burda heran her sey olabılırsavaz' Alıntı:
mnn' Alıntı:HAYIRLI OLSUN KARDEŞ... kim tutar seni... belen e gelirsek ziyaretr ederiz meslektaşımızı.. :++:
ozlem22' Alıntı:benim tayin olduğum okulda henüz idareci yok tayinler için aradığımda sınavı kazanmıştım filan dedim oooo sizi müdür vekili yapalım o zaman dediler..müdürlük istemem ama formatörlük olmazsa mdr yrdmcılığı yaparım ek ders uğruna napiyim valla ders yok tek maaşla hayatta geçinemem3 sene mdr yrdmcılığı yaptım zaten tecrübeliyim ama müdürlük zor iş, herkes müdürlük yapamaz, umarım zorlanmazsınız
![]()
savaz' Alıntı:ozlem22' Alıntı:benim tayin olduğum okulda henüz idareci yok tayinler için aradığımda sınavı kazanmıştım filan dedim oooo sizi müdür vekili yapalım o zaman dediler..müdürlük istemem ama formatörlük olmazsa mdr yrdmcılığı yaparım ek ders uğruna napiyim valla ders yok tek maaşla hayatta geçinemem3 sene mdr yrdmcılığı yaptım zaten tecrübeliyim ama müdürlük zor iş, herkes müdürlük yapamaz, umarım zorlanmazsınız
![]()
hocam once kurucu mudurluk yapılacaktı ama sonradan vazgecılmıs dayanagı yok aslında dıer ıllerıde merak edıyorum dogrusu
beyazgolge' Alıntı:ne kadar çok vekaleten idarecilik yapan varmış