Müdür menüsü(Okulumuz un alt menüsünde)

Kodla Büyü

güzel günler

Aktif Üye
arkadaşlar Okulumuz menüsünün altında Müdür diye bir bağlantı var bunu teşkilat şemasına veya idareciler bölümüne bağlamak istiyorum söylediğiniz şeylerin hepsini yaptım ama müdür ısrarla biryere bağlanmıyor. müdürü bir yere bağlayabilen varmı yada müdür menüsünü çözen. yada siz bu menüye ne yaptınız.

Hocam idari Kadro kısmına oluşturduktan sonra zaten kendisi oluşur.. İlk adım idari kadro kısmını dolur 1.sıraya müdür 2.sıra müdür yardımcınız secın olacaktır...
sonuc hemen cıkmayabılır sız dedıklerımı yapın sonuc cıkacktır

idari personel bölümünde müdür profili oluşturunca o nun linkini kopyala ve müdür menü bağlantsına uygula

chl.meb.k12.tr
de olduğu gibi ..

yada müdür diye bi içerik ekle içeriğede resim ekle müdürün adını yaz sonra müdür menüsünden içeriğe bağla

kaybil' Alıntı:
yada müdür diye bi içerik ekle içeriğede resim ekle müdürün adını yaz sonra müdür menüsünden içeriğe bağla
mudamet' Alıntı:
idari personel bölümünde müdür profili oluşturunca o nun linkini kopyala ve müdür menü bağlantsına uygula

chl.meb.k12.tr
de olduğu gibi ..

Hocam sen dedıgımı yap once ıdari kadro kısmına mudur ve mudur yardımcısı gır ondan sonra kendısı yapıcaktır tekyapman gereken mudur menusune ekledın ıdarecı kısmında muduru goster

btnotlari' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
mudamet' Alıntı:

chl.meb.k12.tr
de olduğu gibi ..

Hocam sen dedıgımı yap once ıdari kadro kısmına mudur ve mudur yardımcısı gır ondan sonra kendısı yapıcaktır tekyapman gereken mudur menusune ekledın ıdarecı kısmında muduru goster
yine olmadı hocam idari kadro deyince müdür ile müdür yardımcısı görünüyor ama okulumuz menüsü altındaki müdüre tıklayınca bağladığım idarecilerin altındaki müdür sayfası açılmıyor. buda bağlantı menüsü nereyi yanlış yapmış olabilirim bir incelermisiniz.
"http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/01/17/730542/idari_personel/ali-tekbardak_6948.html"

güzel günler' Alıntı:
arkadaşlar Okulumuz menüsünün altında Müdür diye bir bağlantı var bunu teşkilat şemasına veya idareciler bölümüne bağlamak istiyorum söylediğiniz şeylerin hepsini yaptım ama müdür ısrarla biryere bağlanmıyor. müdürü bir yere bağlayabilen varmı yada müdür menüsünü çözen. yada siz bu menüye ne yaptınız.

çok güzel yaa müdürü bi yere bağlayabilen varmı :puhaha: :puhaha:

Hocam içerik bağlantısını yaptıktan sonra yayınla dediğim halde dün bende de açılmıyordu, aradan 2 saat kadar geçti tekrar denediğimde açıldı. Sanırım şablon da daha oturmamış kısımlar var veya ilk günlerin yoğunluğu da olabilir.

Siz idari personel sayfasında tanımlalıp, bağlantıyı da yaptıysanız tamamdır. Biraz beklerseniz düzelir diye tahmin ediyorum.

eryilmaz' Alıntı:
Hocam içerik bağlantısını yaptıktan sonra yayınla dediğim halde dün bende de açılmıyordu, aradan 2 saat kadar geçti tekrar denediğimde açıldı. Sanırım şablon da daha oturmamış kısımlar var veya ilk günlerin yoğunluğu da olabilir.

Siz idari personel sayfasında tanımlalıp, bağlantıyı da yaptıysanız tamamdır. Biraz beklerseniz düzelir diye tahmin ediyorum.
hocam oldu teşekkürler yayınla butonuna basmak gerekiyormuş :mrgreen:
bundan önce müdürle yardımcısının resmini eklemiştim yayınla butonuna basmamıştım ama resimleri eklenmişti. bu konuda nedense yayınla butonuna basmak gerekti. dur bakim daha ne görecez. :scared: :( :)

BBNET
Geri