gün içinde uğramam ve öğrencileri kontrol etmem yeterli değil mi ben de bu şekilde biliyorum ama zümre kararıyla yaptırmaya çalışacak sanırım. ben de karşı çıksam, müdürün verdiği grevi yapmamak adı altında sorun çıkarabilir miidareciniz 8 saat boyunca orda duracaksa görevi ona teslim edin kendi gitsin bi zahmet. Müdürünüz muhtemelen malum sen in keşfidir![]()
git gel kısa sürede olursa da bütün gün bekle diyemez değil mi? yasal bir dayanağı var mı? ben araştırdım, şu kadar süre bekler diye bir şey yok. ama gel de anlat.Hocam o süre yolda gidis icin geçen süre + işletmede ki gorusme+ donus için geçen süre dir. Orada oturma süresi değil.
hocam bununla ilgili yönetmeliğin linkini verebilir misiniz. mesafeye göre kaç saat ek ders alınabileceği ile ilgili yazıyı bulamadımHocam zaten alınacak ücret belirlenirken ana kriter uzaklık. Atıyorum 1kmlik 1 ogrencinin gittiği yere 8 saat verilmez 2 saat ve ya 3 saat verilir. Verilen ücretin bir kısmı buraya ulaşım icin harcanır zaten.
kendisi kültür öğretmeni hocamEğer işi uzatırsa bunu neye göre istediğini yazılı olarak sorarsınız? Kaldı ki kendiside yüzde doksan bütün desleri koordine olarak almıştır. Olmadı onun yaptığı gibi yaparsınız![]()
kendisi kültür öğretmeni hocam
müdür yardımcısı meslek öğretmeni ama al birini vur ötekine. bıktırdılar vallaha. darp edeceğim yakında birisiniŞimdi anlaşıldı. Okulda koordinatör müdür yardımcısı varmı? Varsa o ne iş yapıyor merak konusu. Sizin müdürün bu işin nasıl olduğu öğrenmesi lazım. Bence ilçe veya ilde bir meslek lisesi müdüründen biraz görüş almalı bu konularda. Bilmediği her konuda böyle kendi kafasına diretirse uğraş dur.
Hocam zümre kararlarını zumre alır. Toplantılarda boyle bi karar almaya kalkarsa siz de görüşünüzü belirtin, şerhinizi düşün..zümre kararına böyle bir şey ekleyebilir mi acaba son olarak onu da sorayım