Okul müdürüm 24 nisanda saat 16':00 da bitecek olan atama alani güncellemesiyle ile ilgili resmi yazıyı tarafıma tebliğ etmedi. 25 nisanda dersten cagirarak hakkımda bir yazı olduğunu süresinin geçtiğini söylemeden bildirdiler. üzerinde 24 Nisan tarihli teblig tebellug belgesi olan yazıyı okuyunca farkettim suresinin gectigini ve bilgileri güncelleme süresi geçmiş imzalayamam diyerek derse gittim.Sonra müdür yardımcısı dersin ortasında tebellug belgesini cikarip sadece altındaki yazıyı getirmiş derse "gecikmeli teblig aldim" olarak imzala dedi bende yine kabul etmedim sen bilirsin diyerek gitti.sonra tenefuste tebellug belgesine 25 Nisan tarihli düzenleyin imzalayim dedim "biz gerekeni yaptik dediler" sonra öğrendimki birbirlerini şahit yapıp "ogretmen kendince sebeplerle tebellug almamıştır" diye tutanak tutup imzalamislar belgeyi bu konuda cimere şikayette bulunduğum öğrenince kendileride tebellüğ almamıştır diye iftira atarak şikayetçi olmuşlar benden.bununla ilgili tartışmamızda "cimere neden şikayet ettin bizi" diye hesap sordu "ettim çünki sadece kendinizi düşündünüz süresinin geçtiğini söylemediniz" dedim. Daha önce bu yazı 24 nisan da saat 16:00 da geldi seni mi arayacaktım o saatte dedigi halde daha sonraki başka bir tartışmamızda " ben senin mebbisine girdim baktım bilgiler doğruydu" o yüzden haber vermedim yalanını attı. halbuki bilgilerim doğru değildi yazı 5-6 Mayıs tarihinde tekrar gelmiş onu da sadece whatsupdan tebliğ etti müdür yardımcısı ondan sonra kendim güncelledim. Sormak istediğim mebbisime izinsiz girip bakması da ayrı bir suç unsuru oluşturur mu? idareciler öğretmenlerin mebbis bilgilerini görebiliyor mu?
Son düzenleme: