Müdürü şikayet etsem sonuç alır mıyım

Kodla Büyü
Hocam böyle bir durumda hakkınızı aramaktan sakın vazgeçmeyin. Sizden vazifeniz olmayan işleri yapmanız keyfen isteniyorsa bu işleri belgelendirerek üst kurumlara başvurmalısınız. "Adalet yok, o adam torpilli, siyasi desteği var, şikayet etsem de bir şey değişmeyecek..." diye düşünüp şikayette bulunmazsanız emin olun bir şey değişmeyecektir. fakat korkmadığınızı gösterip hukuki süreç başlatırsanız o müdür de mecburen açık vermemeye çalışacak, ayağını denk alacaktır.

:alkis: :alkis: :alkis:

size ne gibi görevler veriyorlar bilemiyorum ama en azından nöbet tutmanız gibi bir şey olamaz. ilçe ye sizi nöbet için şikayet etti ise ilçe sizi haklı görmeli zaten, hakkınızı yedirmeyin hocam sakın, orası kimsenin babasının okulu kurumu değil

forumcu86' Alıntı:
yesilimsi' Alıntı:
Arkadaşlar ben de lisede görevlendirme btr yim kadrom ortaokulda..Kendi okulumda btr olmadığım için nöbet tutuyorum ama boş dersim olduğunda da gidiyorum..bu işin kuralı nedir kendi okulumda nöbet tutmayıp boş derslerde beklemelimiyim.

İlk kez böyle bir şey duyuyorum. Yani kendi okulunuzda normal öğretmen, lisede btr siniz öylemi? Benim bildiğim btr bir görevlendirmedir, tüm okulları kapsar, ilginç geldi bana. BTR onayınız var mı hocam?

Hocam BTR onayım var. İlçe eğitici formatörü ve il kordinatörüyle görüştüm. Görevlendirildiğin okulda BTR görevini yürütürsün. Kadronun bulunduğu okulda sadece derslerine gireceksin başka görevin yok istersen yaparsın dediler.

Adalet bitmiş diyenlerin Milli Eğitim ile ilgili bir mesele dışında

Çocukları, bir sarhoşun arabası altında ezilse,
Eşi, tacize uğrasa,
Kardeşi, sokak ortasında bıçaklanıp öldürülse...

Bu memlekette Adalet yok! diyerek kendisini teselli mi eder merak ediyorum (!)

Sanırım memlekette adalet yok diyenlerin ciğeri, henüz savaş verecek kadar, bir savaşı kaybetse de rövanşını verecek kadar yanmamış...
İşte bu çaresiz adamlar neyin kafasındalar; ben de bunu anlamıyorum !!!!!!!!!!!

Haksızlığa uğrayan her kimse, sonuna kadar savaşsın, ama bir devlet memuruysa kesinlikle SÖZLE Değil YAZIYLA ve RESMİ DİL İLE savaşsın derim. YÖNETMELİK ÇIKTISI ALMADAN, YÖNERGEYİ BİLMEDEN,...bu tür insanların karşısına geçecek olursanız şikayet için gittiğiniz insanlar size GÖREVİNİZİ İHMAL ETTİĞİNİZİ bile söyleyebilir. Cezanızı da paşa paşa alırsınız !!!!!! Bu da kendisini nasıl savunacağını bilmeyenlerin ya da telkinleri dinlemeyenlerin karşılaşacağı acı son...

forumcu86' Alıntı:
yesilimsi' Alıntı:
Arkadaşlar ben de lisede görevlendirme btr yim kadrom ortaokulda..Kendi okulumda btr olmadığım için nöbet tutuyorum ama boş dersim olduğunda da gidiyorum..bu işin kuralı nedir kendi okulumda nöbet tutmayıp boş derslerde beklemelimiyim.

İlk kez böyle bir şey duyuyorum. Yani kendi okulunuzda normal öğretmen, lisede btr siniz öylemi? Benim bildiğim btr bir görevlendirmedir, tüm okulları kapsar, ilginç geldi bana. BTR onayınız var mı hocam?
Btr onayım var hocam..Yani idarenin sen bu okulda formatör değilsin nöbet tutacaksın diye bir zorlaması olabilir mi?
ikinciside madem formatörsün bizim okulda da boş derslerde bekleyeceksin gibi bir çıkarımda bulunabilir mi o zaman?
3 senedir formatörlük yapmıyordum daha önce kendi okulumdaydım problem olmuyordu şimdi de bu dönem başladım hayırlısı artık ben de net bilmediğim için soruyorum.

yesilimsi' Alıntı:
forumcu86' Alıntı:
yesilimsi' Alıntı:

Btr onayım var hocam..Yani idarenin sen bu okulda formatör değilsin nöbet tutacaksın diye bir zorlaması olabilir mi?
ikinciside madem formatörsün bizim okulda da boş derslerde bekleyeceksin gibi bir çıkarımda bulunabilir mi o zaman?
3 senedir formatörlük yapmıyordum daha önce kendi okulumdaydım problem olmuyordu şimdi de bu dönem başladım hayırlısı artık ben de net bilmediğim için soruyorum.

Hocam kadronuzun oldugu okulda sadece derslere gireceksiniz. Tereddut edilen hususlarda yazili. Ders cizelgenizde btr gorevi yapacaginiz saatler belirtilecek. Bos kalan saatinizde liseye gideceksiniz.

yazın ben de müdüre puan verdim adam görevden alındı.hepimizi savcılığa şikayet etti.müfettişler ifademizi aldı netice adam daha iyi okula müdür oldu.suçumuz görevi kötüye kullanıp görevinin uzatılmasına engel olmakmis.hani adalet.

bişey yapamazsın diyen arkadaşlar aynı zamanda kaç yazı okudum btr konusunda hakkınızı yedirmeyin diyen kişiler.verdiği işleri yapma ne olacak,hocam sen amele deilsin.devlet memurusun.

BBNET
Geri