"lys'de başıma gelen olay"

Kodla Büyü

ido1907

Aktif Üye
arkadaşlar içerisinde geçen argo kelimelerden dolayı özür dilerim ama sistemin ne kadar zıvanadan çıktığını göstermesi hasebiyle trajikomik... :D http://forum.donanimhaber.com/m_62418165/tm.htm
Beyler sınava girdiğim salonda kızın teki sıçtı...Mecazi anlamada değil cidden sıçtı! Daha fizik soru 10daydım insaf be kardeşim!
Olay şöyle oldu ben soru 10dayım fizikten kızın teki hocam dedi.En önde kapı kenarında oturuyordu herhalde numara 1.Benim dikkat zaten dünden dağınık hemen o yöne baktım.Kızla adam konuştu böyle kısık sesle.Kızın elleri falan titriyordu dedim herhalde stres oldu.Sonra hocanın izin veremem bizim hakkımızda soruşturma açarlar geri girmen yasak gibi laflarını duydum...
Fizik soru 13 bitti 14'de geçeceğim....Bir ses...Bildiğin birisi osurdu.Ulan dedim kafaya kaldırdım bir kaç kişi kız bakıyor birisi kıkırdıyor...Sonra bir koku geldi...14. soruyu boş bıraktım 15'e geçtim Fizik bitti kitapçıklar toplanacak sınıf bok kokuyor.Benim kafa hala kız osurduda koku çıkmıyorda.Bütün camlar açık içerisi esiyor hani...Hoca kitapçı alırken kızın yanında durdu kızda böyle saçma hareketler yok çıkmayacağım kalacağım falan dedi.Artık koku dayanılmaz bi hal aldı.Dedim kız herhalde yer yer salıyor hala..Arkasındaki çocuk t-shirt ile burnunu kapadı!Kimya sınavı bitti ben bittim.
Ösymenin verdiği naneli şekeri kırdım burnuma soktum
.hepsini değil ufak parçaları tabi...Biyolojiyi verdiler biyolojim iyidir 15dkda yaptım kontrol bile etmeden verdim kitapçığı çıkıcağım.Hocalar bile kokudan kürsüde durmuyor en arka sıralara geçmişler.Ben tam verirken hocalardan biri kızın arkasındaki çocuğu başka bir yere otutturdu.Normalde bilirsiniz sınav yeri asla değiştirilmez.Ben kitapçığı verdim nüfus cüzdanını aldım çıktım...hatta ilk ben çıktım.Çıkarken kıza baktım sonra gözüm yere takıldı...Kızın paçasından böyle bir ıslaklık...Koşa koşa o binadan çıktım beyler.
Caps yok maalesef sınava telefon vs sokmak yasak
Kocaeli Umuttepe Fen Edebiyat Fakültesi (A Blok) Fizik 4.sınıfta okuyan varsa uzun süre orada derse girmesin bence

Yazık ya... Görevlilerin saçmalaması bence, gönder gözetmen denetiminde, geri al sınava. ne olacak yani. insanları rezil, sefil etmeye değer mi???

yazık kızın adına üzüldüm sabah sabah ..insanı ne hale sokuyolar bunlar :x Allah kimsenin başına vermesin..

kız neden çıkmadı ki? çok üzüldüm gerçekten. neyse böyle şeyleri konuşmayalım arkadaşlar. olumsuz durumlar yaşanan yerde kalsın.

Pek gerçekmiş gibi gelmedi bana - "burnuma olips soktum" yazmasından belli hikaye olduğu

Benim de yıllar önce buna benzer bir durum gelmişti. ve ben salondan ayrılmıştım. Bir senem kaybolmuştu. Kesinlikle tuvalete çıkma izninin tekrardan verilmesi gerekiyor. Bu yaşananlar çok acı ve koca bir yılın emeğinin gitmesine neden oluyor.

gerçekse yazılan herşey olabilir, stresin her insanda farklı sonucu ortaya çıkar; hikaye ise dilerim yazanın başına daha da beteri gelir...

Donanım haber konu dışı geyik yeridir. Orda yazılın şeylerin %99 u uydurmadır. Konunun sonunda zaten gerçek olmağı söylenmiş :mrgreen:

bu olayı alaycı bir üslupla yazan şahsın gerçek ya da uydurma hiç farketmez, dilerim rabbimden kendisinin de başına gelirde bi daha hiçkimse kendisinin başına gelmeyecek gibi davranmaz. olay bir faciaysa olayı aktaran dengesiz daha bi facia ne yazık ki

insanları düşürdükleri duruma bakın. :verymad: inşallah öğrenci arkdaşlarımız başarılı olmuştur.

ben de öss ye girdiğimde sınıfımdaki çocuk altına kaçırmıştı. Sınıfta su döküldü sanıp arkama bakmıştım, yazık çocuk kıpkırmızı olmuştu.
heyecandan oluyo böyle şeyler..
çocuğun anlatım tarzıda komik.. şekeri burnuna sokmasına çok güldüm :puhaha:
kızında inş. tanıdığı yoktur sınıfta.. :lol:

bazen bu tür şeyler gençlerde abartılarak yaş gereği komik bir hale getirilebilir.geleceğini düşünen biri oralara buralara bakarak zaman kaybetmez ne koku ne korku ondan zaman çalar.çocuk olayları bu kadar süzdüğüne ve ayrıntılı inceleyebildiğine göre çokda gelecek vaadetmeyen boş bi çocuk bence.tarzı da ergenlik dönemi abartılı tarz.çok ciddiye almadım şahsen

Sınav sorularını dağıt, şifrele, peşkeş çek sonra vay efendim kopya oluyor diye milleti neredeyse anadan üryan sınava sok.

tahammülsüz ve nefret içeren sözcükler ve düşünceler kullanıldıkça daha çoooooooooooooooooooooookkk peşkeş çekilir ve siz de bu mesajlarınıza sanırım devam edeceksniz ya da uyanıp daha sağlıklı düşünecek ve çözüm yolları arayacaksınız. tahammülün ve sağduyunun hakim olduğu serin bir atmosfer oluşturun bakın bakalım peşkeş çekiliyor mu

ilyas33' Alıntı:
bazen bu tür şeyler gençlerde abartılarak yaş gereği komik bir hale getirilebilir.geleceğini düşünen biri oralara buralara bakarak zaman kaybetmez ne koku ne korku ondan zaman çalar.çocuk olayları bu kadar süzdüğüne ve ayrıntılı inceleyebildiğine göre çokda gelecek vaadetmeyen boş bi çocuk bence.tarzı da ergenlik dönemi abartılı tarz.çok ciddiye almadım şahsen
Birader 18 yaşında kazık kadar adamım neden böyle bir yalan söyleyeyim veya abartayım :?
Hatta özellikle çıkardığım kısımlar var hikayede kızla ilgili...
Bide geleceğimin derdindeyim öyle olmasa lys bittikten sonra kpss çalışıp sittin tane ofis sertifikası kursuna baş vurmazdım :verymad:
Anlatımım komik ve olaylar aşırı dikkat verilmiş gibi gözüküyor ama ... Ben yazar olmayı düşünen birisiyim zaten ufak gözlemler büyük yazılar etmeli benim için :-1:
Not: Sırf bunu yazmak için üye oldum :P
Not2:Genelleme yapmayın ulan! En azından benim hakkımda nick belli zaten her yerde aynı.

VodkaFaresi' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
Birader 18 yaşında kazık kadar adamım neden böyle bir yalan söyleyeyim veya abartayım :?
Hatta özellikle çıkardığım kısımlar var hikayede kızla ilgili...
Bide geleceğimin derdindeyim öyle olmasa lys bittikten sonra kpss çalışıp sittin tane ofis sertifikası kursuna baş vurmazdım :verymad:
Anlatımım komik ve olaylar aşırı dikkat verilmiş gibi gözüküyor ama ... Ben yazar olmayı düşünen birisiyim zaten ufak gözlemler büyük yazılar etmeli benim için :-1:
Not: Sırf bunu yazmak için üye oldum :P
Not2:Genelleme yapmayın ulan! En azından benim hakkımda nick belli zaten her yerde aynı.
Ben senin yazmış olduklarında abartı bulmadım. Bu aslında sistemin hatası. Bunu en iyi anlayanlardan biri de benim. Buna benzer bir durum benim de başıma geldi. Ve ben kız gibi yapmayıp sınavı terkettim ve bir senem kayboldu. Buna çözüm bulunması gerekir. Ayrıca o salonda sınava girenlerin ilgili mercilere bu olup biteni de anlatması ve mağduriyetlerini bildirmesi gerekir diye düşünüyorum. o salonda sınava giren her öğrenci o sınavda olumsuz bir şekilde etkilenmiş.

yönetim! sitede bir tane b.k dedektörü geziyor lütfen onu tekrar foseptik çukuruna gönderir misiniz :) ulan geri zekalı anlattın bir insanın kusurunu da başın göge mi erdi diğer dünya da da dilerim o hakkını alırken sen kokutursun etrafını...

Sistem arızalı gerçekten o kız için çok üzüldüm Allah kimseyi düşürmesin.Hem onun sınavı hemde ordakilerin sınavı mahvoldu gerçektende.
Bu ösym sınavlarındaki disiplin konusunda işi iyice abarttılar.Giren kızların saçlarını bile aratıyor.küpe bile yasak saçmaladılar.
Sanki geçtiğimiz sene yaşanan sıkandal sınava girmelerde yaşandı.Bu ösymenin kendi bünyesinde soruları sızdırmayla yaşanmıştı.

olayı böle anlatmak saçmalık cok acık anlatmıssın kız neredeyse deşifre olcak aslında izin verılmelıydı kıza

BBNET
Geri