D date Site Gezgini Mesajlar 69 17 Mart 2016 #1 lumia 630 anakart arıyorum arkadaşlar. elinde olan arkadaşlar bana özelden ulaşabilir. bulunmuştur silinebilir.
lumia 630 anakart arıyorum arkadaşlar. elinde olan arkadaşlar bana özelden ulaşabilir. bulunmuştur silinebilir.
yataylimit Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,439 19 Mart 2016 #3 Bizim arkadaşın bu telefonu da anakart yakmış, garantiye girmiyor demişler, var mı böyle bir şey ya? :scared:
Bizim arkadaşın bu telefonu da anakart yakmış, garantiye girmiyor demişler, var mı böyle bir şey ya? :scared:
D date Site Gezgini Mesajlar 69 19 Mart 2016 #4 olabilir. zaten bim e düşmüştü telefon bende ordan almıştım. telefonu sahiplenmiyorlar anlaşılan
yataylimit Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,439 19 Mart 2016 #5 date' Alıntı: olabilir. zaten bim e düşmüştü telefon bende ordan almıştım. telefonu sahiplenmiyorlar anlaşılan Genişletmek için tıkla ... Anladım hocam... Bence direkt Nokia'nın marka prestijini düşüren bir durum...
date' Alıntı: olabilir. zaten bim e düşmüştü telefon bende ordan almıştım. telefonu sahiplenmiyorlar anlaşılan Genişletmek için tıkla ... Anladım hocam... Bence direkt Nokia'nın marka prestijini düşüren bir durum...