LPG (Otogaz) / Krş Hesabı :)

Kodla Büyü
pisagorean' Alıntı:
Kuruş hesabı yapmayın diyen arkadaşlar siz benzini, mazotu, gazı hangi ülkeden alıyorsunuz veya rafinerileriniz mi var? Bu pahalılıkta insanlar gaza basarken 10 kere düşünmek zorunda. Devir saatinden, göstergelerden gözümüzü alamıyoruz. Sizin dediğiniz benzinin, mazotun bu kadar fahiş fiyatlarda olmadığı ülkelerde olur. Kuruş hesabı yapana değil kuruş hesabı yaptırana sözünüz olsun bence.
:alkis:
konuşsunlar hocam boşver yaa. ben böyle akıl verip pinti diyenlere: kafamı gereksiz şeylerle ütüleyeceğine arabamın deposunu doldur diyorum.

konuyu dağıtmadan bi soru da ben sorayım. 2007 1.3 yaris var bende. böyle bi arabayı lpg li kullanan var mı burda. nasıldır tüketimi ve performansı benzinliye göre

pisagorean' Alıntı:
Kuruş hesabı yapmayın diyen arkadaşlar siz benzini, mazotu, gazı hangi ülkeden alıyorsunuz veya rafinerileriniz mi var? Bu pahalılıkta insanlar gaza basarken 10 kere düşünmek zorunda. Devir saatinden, göstergelerden gözümüzü alamıyoruz. Sizin dediğiniz benzinin, mazotun bu kadar fahiş fiyatlarda olmadığı ülkelerde olur. Kuruş hesabı yapana değil kuruş hesabı yaptırana sözünüz olsun bence.
Yanlış anladınız sanırım, kuruş hesaı yerine litre hesabındaki amaç şu:
Ben gazın litresini 2,42 den alıyorum, 2,95 E alan arkadaşlar var.. Buna göre benim araba her zaman az yakar... Benim araba, benim oturduğum şehirde 100 km de 7 litre; 7*2,42=17 kuruş yakarken, başka şehirde 2,95 lt fiyatı; 2,95*7=21 kuruş yakacak... aynı araba ???? Gazın fiyatı 2,00 düştüğünde de 14 kuruş....
21 ? 14 ?

hasan' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
Yanlış anladınız sanırım, kuruş hesaı yerine litre hesabındaki amaç şu:
Ben gazın litresini 2,42 den alıyorum, 2,95 E alan arkadaşlar var.. Buna göre benim araba her zaman az yakar... Benim araba, benim oturduğum şehirde 100 km de 7 litre; 7*2,42=17 kuruş yakarken, başka şehirde 2,95 lt fiyatı; 2,95*7=21 kuruş yakacak... aynı araba ???? Gazın fiyatı 2,00 düştüğünde de 14 kuruş....
21 ? 14 ?

eklediğim excell de Litre/km heabı da mevcutur.

yeni biten depo :

tamamı şehiriçi kullanımdır.

Ekli dosyalar

• 11.JPG
    11.JPG
    62.3 KB · Görüntüleme: 392
BBNET
Geri