resmin yanına bir şeyler eklemeyi düşünmüştüm ama fikrim yoktu.bi deneyim bakalım.dış ve iç çerçeve farklı renk deneyeceğim bakalım.fpekel' Alıntı:Hocam logoda çok boşluk var bence, ya Sabiha Gökçen'in resmini daha da büyüt yada ek birşeyler ekle resmin yanına uçak, bulut, değişik ikonlar falan. Bir de dış çerçeve ile iç bölümün renkleri farklı olsa daha iyi olur.
kırmızı ve gri uyarmı ki deneyim bakalım..formyfriends' Alıntı:renklendırılmelı bence
..eses' Alıntı:yuvarlak ve kare arasındaki siyah kısım yok gerisi aynen böyle.
evet vardı ama ona da atatürk resmini kaldırıp sabiha gökçen koyacam sadece..en son çare gibi..ayder85' Alıntı:Hocam daha önce burada logo paylaşılmıştı. Bence onu indir ve biraz değiştir daha güzel olur.
enişte kim yawhbasdereli' Alıntı:Fontu da değiştir bence hocam bizim eniştede o okulda gorev yapıyor)
düşünmedim değil savaş uçağı fikrini..bilisim72' Alıntı:ya arkadaşım bence sabiha gökçen resmi kötü fikir. (oldu olacak bomba atan bir savaş uçağı da koy logoya) bence bayrak, atatürk ve meb logosu üçlemesinden bir kompozisyon çıkar. var olan logoları gözden geçir tabii.
..eses' Alıntı:evet farklı şekillerde kullanılacak bir ARMA arıyorum.Düşünüyorum bakalım..Nasıl bi şey çıkacak.
teşekkürler fikirleriniz için..BaRBaRYaN' Alıntı:..eses' Alıntı:evet farklı şekillerde kullanılacak bir ARMA arıyorum.Düşünüyorum bakalım..Nasıl bi şey çıkacak.
hocam tavsiyem web sitesi için bu tarz bir logo düşünebilirsiniz daha görsel diye ama kişisel fikrim sadece okul adı kısaltmalarından oluşacak (KSG) bir arma hazırlamanız. Her ortamda kullanması daha rahat olur...
eses' Alıntı:Okulumuz orta okul olacağından yeni logo yapmam istedi.ben de çok fazla bilmiyorum.ama biraz uğraştım Yorumlarınız varsa alabilir miyim.
yorumunuz için teşekkür ederim.sabiha gökçen resmini kullanmak sorun değil ama büyüttüğüm zaman eski resim olduğu için görüntü bozuluyor.Bir de dediğiniz gibi bayrak sabiha gökçen gökyüzü meb logosu 4lemesini deneyeceğim.aylin986' Alıntı:Bence Sabiha Gökçen'in arkasına bulut ve gökyüzü dolgusu iyi olur. Uçak vb birşey koyduğunuzda sanki askeri okul imajı veriyor. Bence : Bayrak+Sabiha Gökçen,arkaplanda gökyüzü+ meb logosu. Font olarak da ciddi oturaklı bişey seçilebilir.
Bir de böyle görsel birşeyler hazırlarken, şimdi benim yaptığım gibi, herkes kendi zevki doğrultusunda yorum yapıyor bir dayanağı olmadan -yani bana öyle oluyordu müdürü öğretmeni -. En iyisi grafik tasarım temellerine dayandırmaktır fikrimcekolay gelsin.
SUARITMA' Alıntı:Son uçuşunu 1996'da 83 yaşında iken Fransız pilot Daniel Acton eşliğinde Falcon 2000 uçağıyla yaptı, sanırım Sabiha Gökçen hanımı bu uçak ile logonuzda kullanabilirsiniz, logo alanını iyi bir metal plaka üzerine çalışın kullandığınız grafik programında, çalışma şekillenecek ve son şeklini alacaktır. Renklendirme noktasında tercih logoyu çalışan size ait, benim düşüncem fazla renk kullanmayınız logonuzda, antetli kağıt içinde düşünün yapılan çalışmayı yada bir el kitapçığında kullanılmak üzere kapak için, okulunuzu, tarihini anlatan bir el kitapçığında kapak olabilir çalışmanız.
Ellerinize sağlık.
Etketler: sabiha gökçen, okul logo çalışması, karaman sabiha gökçen ortaokulu
..aylin986' Alıntı:Bence Sabiha Gökçen'in arkasına bulut ve gökyüzü dolgusu iyi olur. Uçak vb birşey koyduğunuzda sanki askeri okul imajı veriyor. Bence : Bayrak+Sabiha Gökçen,arkaplanda gökyüzü+ meb logosu. Font olarak da ciddi oturaklı bişey seçilebilir.
Bir de böyle görsel birşeyler hazırlarken, şimdi benim yaptığım gibi, herkes kendi zevki doğrultusunda yorum yapıyor bir dayanağı olmadan -yani bana öyle oluyordu müdürü öğretmeni -. En iyisi grafik tasarım temellerine dayandırmaktır fikrimcekolay gelsin.