Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ortadaki tasarımın teması nedir? Cami minareler taman da yanındakiler tencere kulpuna benzemiş kestele özel bi anlamı mı var? Yoksa hat sanatı gibi mi kullandınız? Sade ve başarılı güzel olmuş...
Ay ve yıldız İlk bakışta e-devlet logosunu andırıyor. Renk konusunda biraz daha düşünülebilir. Tasarım olarak başarılı diyebiliriz ama daha özgün olabilirdi. Klasik logo algısından kurtulmak için söylüyorum.
Bursa yazısı yerine estetik belki hat sanatıyla OKU yazmayı bir deneseniz. iki minare arası mahya ışıkları gibi olsun. ince çizgilerle (ipe benzer) minarelere bağlansın
Bu hali daha güzel, ancak cami şekli ve alttaki yapraklar net değil. Büyütünce daha da kötüleşir. Vektörel çizimler kullanmaya özen gösterin, olmadı baka baka siz çizin aynısını...
bence ortadaki kubbe ay ve yıldız karışımı sürekli gözü yoruyor acaba dıyorum yesıl olarak kullanılan yerlerde ara seritler çekilebilirmiydi belirgenliştirmek adına.
şimdi tekrar baktım gözüm yoruluyor açıkcası