.
Evet italic i düzeltinboteakif' Alıntı:Alttaki Pazar yazısı italik mi?
psd sinide ekler misin hocam edit yaparızpisagorean' Alıntı:
Dış çemberi renkli yaparsanız daha etkili olur, bu haliyle göz tamamlıyor ve çerçevelerin pek etkisi kalmıyor hocam.bbozkurt' Alıntı:![]()
arkadaşlar bende fikirlerinize açığım. eğer gözünüze çarpan aksi bir durum varsa bilgilendirmenizi rica ediyorum.
faskerhat' Alıntı:Hocam bana göre bu tip logolar eskide kaldı artık daha sade ve az şekil içeren logolar daha makbul
bu sizin logoda sadece orta kısımdaki şhk yazısının olduğu mavi-yeşil ve turuncu şekiller olsa daha güzel bir logo olur
bundan şaşmam derseniz de o lacivert renkli üçgenimsi şekli oradan tamamen çıkarın yapraklar ve dediğim kısım kalsın daha iyi
Hocam ortadaki kısmı beğendim kullandım hakkını helal et.furkanhoca' Alıntı:Okulumuzun logosu bu şekilde hocam bilgilerinize
faskerhat' Alıntı:Hocam bana göre bu tip logolar eskide kaldı artık daha sade ve az şekil içeren logolar daha makbul
bu sizin logoda sadece orta kısımdaki şhk yazısının olduğu mavi-yeşil ve turuncu şekiller olsa daha güzel bir logo olur
bundan şaşmam derseniz de o lacivert renkli üçgenimsi şekli oradan tamamen çıkarın yapraklar ve dediğim kısım kalsın daha iyi
pisagorean' Alıntı:Hocam ortadaki kısmı beğendim kullandım hakkını helal et.furkanhoca' Alıntı:Okulumuzun logosu bu şekilde hocam bilgilerinize