ayhanyavuz
Site Gezgini
Arkadaşlar Liseler arası Tübitak sonuçları ne zaman açıklanır?Bilgisi olan var mı yada açıklanan bölgeler var mı?
Bölge sergisine davet edilmişiz. Ama yeri tarihi falan hiçbir yerde yazmıyor. Herhalde maille gönderirler.
Teşekkürler.İzmir bölge hocam. Ben puan falan göremedim, siz nereden baktınız?hayirli olsun,hangi bolge hocam sizin, biz 49.33 puanla davet edilemedik![]()
Teşekkürler.İzmir bölge hocam. Ben puan falan göremedim, siz nereden baktınız?
Mail gelmiş, ekte sadece stand ölçüleri var, puanlama dosyası yok malesef...size gonderilen mailin ekinde puanlama dosyasi var.orada yaziyor puanlamaniz![]()
Önden olura ne gerek varmış, arkadaşınız biraz işgüzarlık yapmış sanki, geçmiş olsun. Bizim projede android yazılım var oraya okulun logosunu koymuştum, sıkıntı olmasın diye onu bile kaldırdım.Bizim arkadaş proje metnine valilik olurunu eklemiş, eklediği belgede okul adı yazdığı için değerlendirmeye bile almadılar maalesef.
aynı sekilde bizde elendik kurumların isminin gecmesi bilmem ne ne alakaysa kendileri diyor ekleyin diye oluruBizim arkadaş proje metnine valilik olurunu eklemiş, eklediği belgede okul adı yazdığı için değerlendirmeye bile almadılar maalesef.
Önden olura ne gerek varmış, arkadaşınız biraz işgüzarlık yapmış sanki, geçmiş olsun. Bizim projede android yazılım var oraya okulun logosunu koymuştum, sıkıntı olmasın diye onu bile kaldırdım.