Lisede BTR Olmak + ları - leri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wertyu6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

wertyu6

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar şimdiye kadar hiç BTR olmadım
akıllı tahtalar hakkında hiç bilgim yok.
ortaokulda görev yapıyorum.
II. dönem liseye istemeyi düşünüyorum,
+ ları - leri nelerdir, lisede hiç çalışmadım ortamı nasıldır?

Hocam bu durum bulunduğun okula ve idareye göre değişir. Ben geçen sene lisedeydim ve memnundum. Bu yıl il değiştirdim ortaokuldayım buraya tahtalar 2. dönem gelecekmiş. Tahtalar bildiğin Win7(en son bıraktığımda öyleydi) pek bir esprisi yok. Kurcalayarak öğrenirsiniz. Değişiklik iyidir.. Liseyi tavsiye ederim ;) öğrenci profili iyiyse daha zevkli geçiyor...

bende sene basında mecburiyetten cekinerek gitmiştim liseye kolay rahat bi sıkıntısı yok biraz muhabbet biraz iş değişiklik iyidir tahtalar normal win7

hocam lise candır...tahtalar zevklidir eğer sayısı çok fazla değilse...gittiğinde düzenini ayarlarsın benim 1 haftamı aldı...programlar virüs temizlik imaj i güvenlik vs...ondan sonra sorun hiç çıkmadı....bende gazetemi okudum...yazılımı okudum...notlarımı verdim...ortaokul bence daha yorucu...ama idaren iyi değilse lise de çekilmez...ben ilk dönem lisedeydim simdi kendi okuluma isteyeceğim...ortam soğuk geldi...

arkadaşlar 2. dönem için btr görevlendirmelerine başvurmayı düşünüyorum. benim merak ettiğim bu ikili öğretim yapan okullarda tek btr olduğu zaman kaçtan kaça çalışılıyor?

zeymera' Alıntı:
arkadaşlar 2. dönem için btr görevlendirmelerine başvurmayı düşünüyorum. benim merak ettiğim bu ikili öğretim yapan okullarda tek btr olduğu zaman kaçtan kaça çalışılıyor?
evet bunun cevabını bende bir türlü anlayamadım.

zambak06' Alıntı:
zeymera' Alıntı:
evet bunun cevabını bende bir türlü anlayamadım.
hocam dersiniz hangi devredeyse o devrede olursunuz...veya aracı olmak istiyorsanız öğleden sonra ilk saatlere girersiniz sabahtan da gelirsiniz aracı olursunuz..idareyle aranızda

ama resmiyeti zorunlu dersin olduğu devrede formatörlük yaparsınız...çünkü madde açık....ders görevini icra ettikten sonra arta kalan zamanlarda btr görevini icra eder....kolay gelsin

hepsine ilave olarak gideceğiniz lise en azından orta seviyenin üstünde bir anadolu lisesiyse tadından yenmez olur..

Hem ortaokuldayım hem lisedeyim, ikisininde tadları çok farklı:)
ama başınızın ağrımaması için kesinlikle lise diyorum :)

ortaokulda öğrenciler bilgisayar sınıfını talan ediyolar. Lisede öyle bir sıkıntım olmadı... Sınıfı bırakıp rahatça takılıyorum..

zeymera' Alıntı:
GÜNDE 6 SAAT HOCAM. İDAREYLE GÖRÜŞÜP GİRİŞ ÇIKIŞI AYARLARSINIZ.

bende ilkkez bu dönem btr oldum. gözünüzde büyüteceğiniz bişi yok.zaten btr olmasınızda kendi okulunuzda da benzeri işleri yapıyorsunuz en azından burda ücretini alıyorsunuz.

Lise fazlası ile iyidir;

2 yıldır BTR olarak anadolu lisesinde görev yapıyordum, norm fazlasıydım.

Kasım ayı norm fazlası atamalar ile bir Anadolu Lisesine geçiş yaptım...

10 yıldır ilköğrtimdeydim, Lisenin tadı başka..

bende lisedeyim. Okuldaki tahta ve bilgisayar sayısı biraz fazlaca.. İş yükü ilköğretime oranla bence çok daha fazla. Ayrıca Günde 8 dersten haftada 40 ders saati okuldayım.

bence de lise iyi. benim ortaokulda 6 saat dersim var 1 gün gidiyorum. diğer günler lisedeyim. okulda kaliteli öğrencilerde iyi. tahtaları ayarlayıp imajları ayarlayınca gerisi rahatlık. tek kötü tarafı 40 saat okulda kalmak. yanlış aslında 40 saat kalıyorsun 30 saat üzerinden ekders alıyorsun. günde 6 saat olmalı.

Geçen yıl ortaokuldaydım bu yıl anadolu lisesi. Derse ilgi konusunda çok da fark yok ama bilgisayar bilgileri biraz daha fazla olduğu için en azından bir araştırma yapacaklarsa kendileri halledebiliyor. İlköğretim öğrencileri gibi sürekli ''hocaaammmm'' diye bağırıp durmuyorlar.
Lise diyorum bende

Geri