kiymet Aktif Üye Mesajlar 120 28 Eylül 2012 #1 Selamlar Sosyal Etkinlik dersi planlarının olmasına rağmen interneti talan ettim ama zümre bulamadım. Oturdum kendim yazdım...Sıcağı sıcağına da paylaşayım dedim.
Selamlar Sosyal Etkinlik dersi planlarının olmasına rağmen interneti talan ettim ama zümre bulamadım. Oturdum kendim yazdım...Sıcağı sıcağına da paylaşayım dedim.
K kenan_kuzey Üye Mesajlar 2 29 Eylül 2012 #2 ya bende aradım bulamadım sıze teşekkur ederım paylaştığınız için
K kenan_kuzey Üye Mesajlar 2 29 Eylül 2012 #3 ben sızden belgeyı alamadım acaba belgelerın nasıl alınacagını bılen varsa soylesın yapamadım bana yardım olursanız çok sevinirim arkadaşlar
ben sızden belgeyı alamadım acaba belgelerın nasıl alınacagını bılen varsa soylesın yapamadım bana yardım olursanız çok sevinirim arkadaşlar
H hendrix789 Üye Mesajlar 1 30 Eylül 2012 #4 hocam belge nerdeydi çok çok acil lazımdı çok büyük sevap işlersiniz hocam
D deniz Site Gezgini Mesajlar 97 1 Ekim 2012 #5 Zümrenizi paylaşırsanız ben de sevinirim.Şimdiden teşekkrler
kiymet Aktif Üye Mesajlar 120 7 Ekim 2012 #6 kusura bakmayın arkadaşlar dosyanın yüklendiğine bakmadan yazmışım direk... zümre mevcut yarın unutmadan ekelrim...
kusura bakmayın arkadaşlar dosyanın yüklendiğine bakmadan yazmışım direk... zümre mevcut yarın unutmadan ekelrim...
kiymet Aktif Üye Mesajlar 120 8 Ekim 2012 #7 umarım yükleme hatası yapmamışımdır... Ekli dosyalar sosyal etkinlik zümrew.rar sosyal etkinlik zümrew.rar 15.3 KB · Görüntüleme: 2,521