boteci87 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 335 27 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar lisanslı virüs programı tavsiyeniz var mı acaba? Okuldaki idari bilgisayarlar için
Merhaba arkadaşlar lisanslı virüs programı tavsiyeniz var mı acaba? Okuldaki idari bilgisayarlar için
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,783 27 Ekim 2023 #2 Kaspersky kullandım memnundum. 5 yıldır ücretsiz kaspersky free kullanıyorum o da güzel. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı 2023 | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr
Kaspersky kullandım memnundum. 5 yıldır ücretsiz kaspersky free kullanıyorum o da güzel. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı 2023 | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr