Siz şifayı kapmışsınız. Üçüncü evreye bişe kalmamış. :lol:masci' Alıntı:Bu hastalığa tutulan pek yok galiba...
Ben ikinci evredeyim... :idea: :idea:
O zaman sizin durumunuzda hiç umut yok. Daha düzelemezsiniz :lol:serdengecti' Alıntı:aynen 3. evreden sonrasını zorluyorum desem yalan olmaz![]()
Çok doğru söylüyorsunuz. Ben bu sorunun populerlikle ilgili olduğunu düşünüyorum. Gelecekte Linux da Windows kadar popüler olduğunda aynı yazılımların Linux versiyonlarını da yapma ihtiyacı hissedeceklerdir. Ben de bazen sanalda da olsa Windows kullanıyorum ama eğer Linux'da o işimi yapabiliyorsam Linux'u tercih ediyorum.alpaygunes' Alıntı:4-Eğer linux sürümü olmayan bir yazılım kullanıyorsanız. bir ayağınız hep windows ta kalır.
Çok aradım ama adobe ürünlerinin emsallerini bulamadım. özelikle dreamweaver ve flash ile işiniz varsa mecburen windows ta çalışıyorsunuz
Ben bazen farkında olmadan, çoğu zaman da bile bile bu hastalığımı bulaştırmaya çalışıyorum.halilturkoglu' Alıntı:MEB de olmasam 3. evreyi çoktan geçmiştimDirek 5. evreye geçerdim
5. Evre: Diğer insanlara hastalık bulaştırılır![]()
Linux hastalığına yakalanmış herhangi biri için Mac'in Windows'tan farkı yoktur. Hatta Mac daha da beterdir. Çünkü Linux'un iyi bir işletim sistemi olmasından ziyade onun açık kaynaklı olmasından dolayı ona hastadır.yuca' Alıntı:500 mg mac yeter arkadaşın tedavisi için