Liderahenk Yazılımı Hangi İşimize Yarayacak?

Kodla Büyü

birarti1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
evet bu sorunun cevabını merak ediyorum,
bu yazılım ile okulda ne gibi avantajlar sağlayacağız, yada var mı gerçekten böyle bir avantaj,
yoksa bu yazılım sadece bakanlık ve Tübitak tarafından kullanılan bir yazılım mı olacak,

mesela bu yazılım ile okuldaki tüm tahtalarımı yöneteceğiz,
yada e kilit veya i kilit tarzı şeyler mi yapacağız.

bu yazılım ile okulda ne gibi avantajlar sağlayacağız, yada var mı gerçekten böyle bir avantaj,
yoksa bu yazılım sadece bakanlık ve Tübitak tarafından kullanılan bir yazılım mı olacak,

Projenin Hedef Kitlesi – Kimler İçin

Liderahenk, temel hedef olarak istemci yönetimini hedef alarak geliştirilmiştir. Merkezi yapıya sahip büyük ve orta ölçekli kurumlar hedef alınarak geliştirmeler yapılmıştır ve yapılmaya devam etmektedir. Uygulamayı yöneten ve yönetecek olan kişiler sistem yöneticileri ya da bilgi işlem personelidir. Bilgi işlem personeli ve sistem yöneticilerinin işleri son derece kolaylaştırılmaktadır.

Okullarda kullanılmayacak.

Öba üzerinde eğitimi var. Bakın kararınızı verin.

Cihazların takibi açısından bir numara. Nerde işe yaramaz cihaz var tesbit et. Ram desteği omenı. Eskimiş olarıı yenilenmesi gerekeni bul

ilksms
Geri