Yeni Pardus işletim sistemi ile birlikte lider ahenk kurulumu isteniyor. Ben şahsen çok şüpheci ve kimseye güvenmeyen biri olarak doğal olarak güvenmiyorum.
Pardus çok güzel bir işletim sistemi. Lider ahenk ise bu sistemin şu anki zayıf noktası. Çok fazla uzaklara çekmeyin bu konuyu bence bilişimciyiz. Neyin ne olduğunu biliyoruzHepimiz bilişimden anlayan insanlarız, ilk yorumun neden niçin yapıldığını aslında hepimiz biliyoruz, ama demek çabuk unutuyoruz.
devlet kelimesini kullanınca zırha bürünüyorsun hocam ama devlet dediğin insanların yönettiği bir aygıttır. insanlar hata yapabilir ve nitekim e-devlet bilgilerinin çalındığını unutma. şu a telegram gruplarında tc kimlik no telefon akraba bilgileri her şey mevcut. konuyu açan arkadaş şüpheci yaklaşmış buna hakkı vardır diye düşünüyorum. ben kendime gelince her şeyi kullanıyorum ahenk de kullanırım ***** bile kullanıyorum.Başkasına her şey mübah, devlete ben güvenmiyorum. Ne güzel ya! Açık kaynak mı şüphen, devletin mi? Hadi onu geçtim onca programı kırıp kullanan onca kodu gizli olan sistemlerde hele hele iPhone da hiç sıkıntı yok sıra geldi Ahenk e öyle mi? Garip.
Ben forumlarda ilk gönderiyi soru diğerlerini de yorum ya da cevap olarak düşünmüşümdür hep. O sebeple bana dediniz diye düşündüm. Burada yazılan bir çok mesaj bence kıymetli ve dikkate alınmaya değer. O bakımdan da sizin mesajınızı dikkate aldım.İlk yorum derken açılan başlığın altındaki ilk yorumundan bahsettim, sizinki değil hocam.
Eğer yazdığımda sözümün gerçekten dikkate alınacağını bilseydim, en son sıra gelecek yer Milli Eğitim Bakanlığı ve Liderahenk programı olurdu.![]()