libre ofiste bilgi yarışması

Kodla Büyü

idealprens

Üye
Mesajlar
43
daha önce powerpointte sayaçlı bilgi yarışması hazırlamıştım . ancak pardustaki libre ofisle açınca sayaç çalışmadı. nasıl yapabiliriz?
 
hocam biraz uğraştırır belki ama zamanında böyle bir şey lazım olmuştu. internette bulduğum hazırlar da işimi görmedi. ben de 60 saniye istiyorsam 60 tane kutu yaptım. kutulara animasyon verdim. her bir saniyede kutunun biri gidiyor mesela uçarak kayboluyor altındaki kutu ortaya çıkmış oluyor. dediğim gibi uğraştırır belki ama bir kere yapar istediğin kadar istediğin süreye göre kullanırsın. sunu yapabilen her program ve uygulama ile yapılabilir. emek çok ancak işlem basit.
 
Bilgisayarınızdan https://www.office.com/ sitesine girin Microsoft hesabınızla giriş yapın ve sunumu buluta yükleyin. Ardından tahtadan yine aynı siteye girip hesabınızla oturum açın artık sunumu online bir şekilde Microsoft Office üzerinden oynatabilirsiniz. Tabii internet olmak zorunda.

İnternet olmadan açmak istiyorsanız Wine üzerinden Microsoft Office kurmayı deneyebilirsiniz düzgün çalışır mı emin değilim.
 
Son düzenleme:
ilksms
Geri
Üst