LGS için 2018 okuldaki tüm öğrencilerin sınav sonuçlarını görebileceğimiz bir yer var mıdır?
Hocam bana da lazım bahsettiğiniz program varsa bana da atabilirmisiniz? özelden veya emaildenBir tane Excel programı var. TC ve Dogum tarihlerini kaydediyorsunuz, tüm sonuçları çıkartıyor.
O arkadaş whatsappta ortaokul idarecileri grubundan olmasın hocamArkadaşlar bana wsapp dan geldi. Bi arkadaşımıza gönderdim. O düzenledi ve su anda dogru yanlış boslar aliniyor. Arkadasimiza söyleyeyim paylaşsın. Benim telde. Bilgisayar yok.
Az önce denedim sorunsuz çalışıyor hala.hocam program dün sorunsuz çalışıyordu fakat bugün tüm bilgileri excele aktarırken sınav puanını aktarmıyor malesef. Aynı sorun sizlerde de var mı ?
senolak öncelikle ellerinize sağlık;
İlk denememde puan hariç hepsini sistemden çekiyordu.
puan() = Split(ie.document.getElementsByTagName("table")(1).Children(0).Children(0).Children(1).innerText, "VİRGÜL")
formüldeki virgülü "NOKTA" yaptığımda düzeldi.
Saygılar.
Evet çok yararlı bir paylaşım olur.Excel de bu işin nasıl yapildigina dair ders hazırlar misiniz arkadaşlar? Lütfen.
Elinize saglik hocam. Programi yerlesme sonuclarini almak icin de guncelleyebilir misiniz?Arkadaşlar artık güvenlik kodu geldiği için ilk hazırladığım dosya (yukarıda paylaşılan) bir işe yaramayacak. Ancak yine de bize bilgileri alıp listelemek için bir kolaylık sağlayabilir. Kodları yeniden düzenledim, indirebilirsiniz. V1.2 yayında.Yine tüm sınava girenlerin T.C. no ve doğum tarihlerini e okuldan elde ederek ilgili sütunlara yapıştırmanız gerek.
Açıklama :
Program tc no ve dogum tarihini excel dosyasindan tarayiciya kendisi aktariyor ancak guvenlik kodunu girmemiz icin bizi bekliyor. Elle guvenlik kodunu biz girdikten sonra excel dosyasinda cikan uyari penceresinden Tamam butonuna tikliyoruz. Bu sekilde tum ogrencileri tek tek aktariyor. Ancak her ogrenci icin bizim guvenlik kodlarini elle girmemiz gerekiyor. Su anlik care bu. Kolaylik olmasi icin excel penceresini ve tarayiciyi aşağıdaki resimdeki gibi ekranin ayri kenarlarina tasiyin.
Ekli dosyayı görüntüle 60158