LG 31 Temmuz’da cep telefonu kısmını kapatıyor
http://www.lgnewsroom.com/2021/04/lg-to-close-mobile-phone-business-worldwide/
http://www.lgnewsroom.com/2021/04/lg-to-close-mobile-phone-business-worldwide/
generale mobile'ın 2 tane modelini kullandı eşim, tam bir fiyat performans ürünleri, kendi telefonumu yenileyince büyük ihtimalle yerli üretilen telefon alacağım, hem yurtdışından gelen benzer telefonlara göre vergi avantajından daha uygun olacak hem de yerli üretime bir nebze de katkımız olsun. Şimdi patır patır üretim yeri açan markalar yurt dışından gelen telefonlara vergi olmasaydı kolay kolay açmazlardı buraları diye düşünüyorum.parası olanlar için i phone ya da samsung olmayanlar için xiaomi.bunun dışındaki markaların işi zor.lg g2 modelinden sonra tutturamadı bir türlü.
generale mobile'ın 2 tane modelini kullandı eşim, tam bir fiyat performans ürünleri, kendi telefonumu yenileyince büyük ihtimalle yerli üretilen telefon alacağım, hem yurtdışından gelen benzer telefonlara göre vergi avantajından daha uygun olacak hem de yerli üretime bir nebze de katkımız olsun. Şimdi patır patır üretim yeri açan markalar yurt dışından gelen telefonlara vergi olmasaydı kolay kolay açmazlardı buraları diye düşünüyorum.
Ben de bir dönem General Mobile kullandım. GM7 miydi GM8 miydi hatırlamıyorum. Google One ortak projesi idi. Telefonun fiyatına göre performansından çok memnundum ancak Google one projesi kapsamında yapmaları gereken güncellemeler süresinden önce kesildi. Yeni sürüm androide o zamanlar geçememiştim. Kullanım açısından bir sorun değil ancak satarken verdiği sözü sonradan tutmamaları hoşuma gitmedi doğrusu. Birkaç modelde o zamanlar bu güncelleme vermeme muhabbetini yapmışlardı. Şimdi nasıldır bilmiyorum. Beton zemine 1 metre kadar yükseklikten düşüp camı tuz buz olunca ve garantisi de bitmiş olunca kaldırdım kenara. Güncel durumu nasıldır bilmem. Kullanan varsa yeşillendirsin bizigenerale mobile'ın 2 tane modelini kullandı eşim, tam bir fiyat performans ürünleri, kendi telefonumu yenileyince büyük ihtimalle yerli üretilen telefon alacağım, hem yurtdışından gelen benzer telefonlara göre vergi avantajından daha uygun olacak hem de yerli üretime bir nebze de katkımız olsun. Şimdi patır patır üretim yeri açan markalar yurt dışından gelen telefonlara vergi olmasaydı kolay kolay açmazlardı buraları diye düşünüyorum.
İşte LG'nin en büyük hatası ithalatçı garantisine çok fazla izin vermekti. Resmi garantide genelde sorunu çözdü büyük oranda. Yine LG alırım diyordum ama adam gibi telefon üretemedi sonrasında.İkinci akıllı telefonum lg g4 tü o zamanlar fiyat performans telefonuydu. İthalatçı garantili almıştım. 14 ay kullandım iyi telefondu sadece biraz ısınıyordu. 14 ay sonra telefon bir anda kapandı kronik sorunmuş ithalatçı garanti olduğu için adamların umrunda olmadı.Telefonu yaptırmaya çalıştım kimse yapmıyor yapsak bile düzen tutmuyor diyorlar. Okulda o aralar yoğundu işlerim aksadı rezil oldum. Değil lg android den soğudum. İphone u sevmesemde gittim iphone aldım en azından 3 4 yıl kullanırım dedim.