Leonardo Projeleri Ortak Bulma

Kodla Büyü

gazilim

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır AB projeleri ile uğraşıyorum. Projeler ile Avrupa'da 10 dan fazla ülkeyi görme şansım oldu. Proje hazırlama konusunda da uzmanlaştım diyebilirim. Proje işi oldukça uzun zaman alan meşakkatli bir iştir ve en zor noktalarından birisi proje konusu ile ilgili Avrupa'dan doğru ortağı bulmak ve o kurumdan niyet mektubu almaktır. Benim gibi bu işe gönül vermiş arkadaşlar Hiçbir ücret talep etmeden sizlere proje konunuzla ilgili Avrupada'daki en doğru ortağı bulabilirim ve niyet mektubunuzu hazırlatarak tarafınıza ulaşmasını sağlayabilirim. Yogun olarak 2013-2014 yillarinda Almanya ve İsvec ile calismayi planliyoruz.
Selamlar, sevgilier...

http://www.akcimen.com

Hocam teşekkürler. Keşke daha önce yazsaymışsınız. Ben bugün 7 ortaklı comenius projemizi ulusal ajansa teslim ettim ve ortak sayımızı artırmak ve daha güzel ülkelerden partner bulmak için çok çalıştık ama bulamadık. Neyseki 7 ortağız. İnşallah projemiz geçer.

Tüm AB başvuruları bu sene için geçti. bir sonraki sene için yatırımları şimdiden yapmak gerek..

okyanus41' Alıntı:
Hocam teşekkürler. Keşke daha önce yazsaymışsınız. Ben bugün 7 ortaklı comenius projemizi ulusal ajansa teslim ettim ve ortak sayımızı artırmak ve daha güzel ülkelerden partner bulmak için çok çalıştık ama bulamadık. Neyseki 7 ortağız. İnşallah projemiz geçer.

Hocam benim bulduğum ortaklar leonardo(mesleki program) projeleri için. Daha çok okul değil kurum bazında bir ortaklık sağlayabilirim.

sevincaltunel' Alıntı:
bu arada ldv başvuruları bu sene için geçti değil mi

Hocam hep yazayım foruma dedim proje döneminde oldukça yoğun olduğum için yazamadım. Yurt dışından da geçen hafta sonu döndüm. Keşke bir kaç ay önce yazabilse idim. Ama BaRBaRYaN hocamın da dediği gibi önümüzdeki sene başvuruları için şimdiden çalışmaya başlamak lazım. Çok başvuru yapan var ve birçoğu para verip dışarıda yaptırıyor projeleri. Yani rakiplerimiz boş değil. Çok çalışmamız lazım çok :)

leonardo, comenius, grundtvig meslek lisesinde çalışan bir öğretmen bunların hangilerine katılabilir? hangisinde ne projesi hazırlanır? bunları kısaca anlatabilecek biri var mı? ya da okuyabileceğim bir kaynak?

ulusal ajansın sitesinden baktım ama biz hangilerine katılabiliyoruz ne yapmamız gerek pek anlayamadım.

bilisim-tef' Alıntı:
leonardo, comenius, grundtvig meslek lisesinde çalışan bir öğretmen bunların hangilerine katılabilir? hangisinde ne projesi hazırlanır? bunları kısaca anlatabilecek biri var mı? ya da okuyabileceğim bir kaynak?

ulusal ajansın sitesinden baktım ama biz hangilerine katılabiliyoruz ne yapmamız gerek pek anlayamadım.

Hocam Meslek Lisesinde çalışan bir öğretmen kurum adına leonardoya başvuru yapabilir. Bir kurumdan sadece tek bir başvuru yapabilirsiniz. O yüzden çalışmaya başlamadan önce kurumu bilgilendirmekte fayda var çünkü sizden başka hazırlayan arkadaşlarınız olabilir yada kurum müdürü para ile dışarıda bu işi yaptırıyor olabilir. Bu durumda emekleriniz boşa gider. Daha önce ÇPL ' de çalışan arkadaşlarım Comenius projelerine katıldılar. Ancak bizler (Meslek Liseleri) Comenius'a katılabiliyor muyuz net olarak bende bilmiyorum. Ama zaten Leonardo varken Comenius ile uğraşmaya da gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta meslek lisesinde çalışıyorsunuz. Mesleki bir proje hazırlamanız daha doğru olacaktır.

Bende bu konularda araştırma yapmıştım... ama proje konusuna takıldım...
ulusal ajansın internet sitesindeki sunumlar var ama PROJE kapsamında ne olmalı... Ortak Nasıl Bulunmalı.... Tecrübeli Hocalarımızdan yardım bekliyoruz...
teşekürler...

tefliakıncı' Alıntı:
Bende bu konularda araştırma yapmıştım... ama proje konusuna takıldım...
ulusal ajansın internet sitesindeki sunumlar var ama PROJE kapsamında ne olmalı... Ortak Nasıl Bulunmalı.... Tecrübeli Hocalarımızdan yardım bekliyoruz...
teşekürler...

Hocam meslek lisesinde mi çalışıyorsunuz ?

tefliakıncı' Alıntı:
Evet Hocam Meslek Lisesinde Çalışıyorum ... ÇPL* :roll:

Hocam elimden gelen yardımı yaparım. Önümüzdeki sene Şubat başına kadar zamanınız var çalışmak için. Naçizane tavsiyem kafa dengi arkadaşlardan bir proje ekibi oluşturup şimdiden çalışmaya başlamanızdır. Ekte bunu sene kullandığımız başvuru formunu gönderiyorum. Bu formu şimdiden doldurmaya başlayabilirsiniz. 2014 teklif çağrısı yayınlandığında turna sistemine okulunuz adına kaydolup o senenin başvuru dosyasını indirip gönderdiğim başvuru formundaki bilgileri oraya aktarabilirsiniz.

Projeyi 3 farklı şekilde uygulayabilirsiniz.
1-VETPRO Öğretmen Programı
2-IVT Öğrenci Staj Programı
3-Mezunlar için hazırladığınız proje

https://hotfile.com/dl/195962716/b82a2f3/llp_leo_har.pdf.html

Yaklasik 2 aylik bir tatilin ardindan okullara yeni basladigimiz bu gunlerde ici enerji dolu ne yapsam da okuluma ogrencilerime faydali olsam diyen ve meslek lisesine calisan ogretmen arkadaslarim buyrun gelin proje yapin. Ortaklik konusunda da ben size yardimci olayim.

BBNET
Geri