Leon 1.6 Stylance araç arıyorum.

Kodla Büyü

agd85

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar uzun zamandır araç arıyorum ve sonunda Leon almaya karar verdim. 1.6 Stylance beyaz ya da siyah renkte araç arıyorum. Kendisi ya da çevresinde temiz olduğunu bildiği arabası olanlar varsa görüşmek istiyorum. 1.4 tsi araçlarda olabilir fakat tsi motorlarda lpg uyumu konusunda sıkıntı olduğunu duydum kafam karıştı. Doğruluk payı nedir aydınlatabilirseniz de sevinirim.

Hocam Leonun 1.6 tdi nı alsana imkanın varsa, boşver LPG yi felan. Bende cordob var param olsa geçiş yapacam Leona!

Ben de leon var 1.4 tsi fr. 2012

Ben senin yerinde olsam 1.4 alırım. tüp takılmaz. Ancak 1.6 eşek motorunun tüpte yaktığı kadar benzin yakar.

Ayrıca basarsan da şamarlayamadığı araba olmaz

aakcakaza' Alıntı:
Hocam Leonun 1.6 tdi nı alsana imkanın varsa, boşver LPG yi felan. Bende cordob var param olsa geçiş yapacam Leona!
hocam tdi lar 40binden aşağı görmedim o kadar param yok malesef

gunhkn' Alıntı:
Ben de leon var 1.4 tsi fr. 2012

Ben senin yerinde olsam 1.4 alırım. tüp takılmaz. Ancak 1.6 eşek motorunun tüpte yaktığı kadar benzin yakar.

Ayrıca basarsan da şamarlayamadığı araba olmaz
hocam senin araç ne kadar yakıyo merak ettim

Ben 1.6 staylance kullanıyorum. Gönlüm elvermiyor bir türlü satmaya. Satsam bu fiyata alacak araba yok. Bence bütün motorları tercih edilebilir.Hepsinin kendine göre avantajları var. Sorunsuz 1.6 motoru lpg ye tam uyumlu bence tercih edebilirsin.

jowood' Alıntı:
Ben 1.6 staylance kullanıyorum. Gönlüm elvermiyor bir türlü satmaya. Satsam bu fiyata alacak araba yok. Bence bütün motorları tercih edilebilir.Hepsinin kendine göre avantajları var. Sorunsuz 1.6 motoru lpg ye tam uyumlu bence tercih edebilirsin.
hocam ne kadar yakıyor. 1.4tsi tüp uyumlu değilmiş onların ne kadar yaktıkları konusunda bilginiz var mı. bi de aracınızı satma düşünceniz var mı

izmitlii' Alıntı:
buraya da yazayım

leon = güncel maganda arabası

bizim bursada leon izlenimim bu
hocam genellikle kullanıcıları genç olduğu için sizde öyle bir izlenim bırakmış olabilir. araç donanımlı tipi de fena değil bu fiyata kafama yatan başka araçta olmadı en son bunda karar kıldım hayırlısı bakalım

BBNET
Geri