Lenovo z580 tavsiyedir....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samsat86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

samsat86

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar lenovo z580 aldım 1600 tl...

İşemci Hızı 2.1 GHz
Ekran Kartı Chipset Nvidia
Optik Tipi Super Multi DVD Dual Layer
Ekran Kartı Kullanım Alan Oyun ve Grafik Ev, Ofis
Renk Beyaz
Sabit Disk Kapasitesi 1 TB
Sistem Belleği 6 GB
Ekran Boyutu 15.6"
İşletim Sistemi Windows 8
İşlemci Tipi Intel Core i7
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ethernet LAN Var
Garanti Süresi 2 Yıl
İşlemci i7-3632QM
Marka Lenovo
Bilgisayar Kullanım Alanı Her İşime Yarasın Ofis İçin Oyun Oynamak İçin Prestij
Kamera Evet/Var
Ekran Kart nVidia Geforce GT 630M
Ağırlık 2.5 kg
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Klavye Türkçe Q Numerik
Kart Okuyucu Var
Usb Sayısı 2 x USB 3,0, 2 x USB 2,0
Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
Pil Hücre Sayısı 6
Pil Süresi (Max) 5 Saat

4 gündür kullanıyorum şuan bi sıkıntı yok...nfs run ve pes 2013 oynuyorum gayet akıcı...

Güzelmiş bende teknosadan Asus n56vz almıştım 2350 tl ye pekte bir farkı yokmuş çözünürlük dışında.

Öncelikle hayırlı olsun. Okulumuzda bir öğretmende lenovo z570 notebook var. Vestel akıllı tahtalara hdmi girişiyle bir türlü bağlayamadık. Bende internetten problemle ilgili bir araştırma yaptım.( http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U ... d-p/490359 ) Lenovolar hdmi girişiyle bazı tvlere bağlanabilirken, bazılarına bağlanamıyor. Örneğin samsung ve sony tvlere bağlanabiliyormuş. Öğretmenimizin evinde samsung tv var, onda bir problem olmadığını söyledi. Böyle sorunla karşılaşıp sorunu çözebildiyse, buradan paylaşırsa çok sevinirim.

aransayes' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun. Okulumuzda bir öğretmende lenovo z570 notebook var. Vestel akıllı tahtalara hdmi girişiyle bir türlü bağlayamadık. Bende internetten problemle ilgili bir araştırma yaptım.( http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U ... d-p/490359 ) Lenovolar hdmi girişiyle bazı tvlere bağlanabilirken, bazılarına bağlanamıyor. Örneğin samsung ve sony tvlere bağlanabiliyormuş. Öğretmenimizin evinde samsung tv var, onda bir problem olmadığını söyledi. Böyle sorunla karşılaşıp sorunu çözebildiyse, buradan paylaşırsa çok sevinirim.

hocam sorun bağlanamama mı yoksa bağlandığında görüntü gelmemesi mi?

hocam hevesinizi kaçırmak istemem ama yaklaşık 2 2.5 yıl önce 1500tl ye lenovo aldım ben de. Laptop ı sadece ben kullanıyo olmama, çok dikkat etmeme, hiçbir hasar olmamasına rağmen aldıktan 7 8 ay sonra ekranda siyah noktalar oluşmaya başladı. Günden güne de büyüdü. Lenovo nun teknik servisine yolladığımda içi kırılmış kullanıcı hatası şeklinde cevap aldım. Dışında en ufak bl çlzik yokken nasıl olur da içi kırılır onu da anlamış değilim. O kadar mı hassas üretiliyor. Ekran tamiri için 450 tl lstediler daha taksiti bitmemiş laptop için. Ben de ödemeyi kabul etmedim. Kargo parası vermiş oldum üstüne de. Sonuç olarak sinir ettiler.
Şu da var gerçekten bu kusurunu saymazsam 2 yılı aşkın süredir kullanmama rağmen tık demedi makine çok iyi hala..
Ama lenovodan soğudum. Ekran sıkıntısı çoğunda varmış. Çok çok dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle

deniz1903' Alıntı:
hocam hevesinizi kaçırmak istemem ama yaklaşık 2 2.5 yıl önce 1500tl ye lenovo aldım ben de. Laptop ı sadece ben kullanıyo olmama, çok dikkat etmeme, hiçbir hasar olmamasına rağmen aldıktan 7 8 ay sonra ekranda siyah noktalar oluşmaya başladı. Günden güne de büyüdü. Lenovo nun teknik servisine yolladığımda içi kırılmış kullanıcı hatası şeklinde cevap aldım. Dışında en ufak bl çlzik yokken nasıl olur da içi kırılır onu da anlamış değilim. O kadar mı hassas üretiliyor. Ekran tamiri için 450 tl lstediler daha taksiti bitmemiş laptop için. Ben de ödemeyi kabul etmedim. Kargo parası vermiş oldum üstüne de. Sonuç olarak sinir ettiler.
Şu da var gerçekten bu kusurunu saymazsam 2 yılı aşkın süredir kullanmama rağmen tık demedi makine çok iyi hala..
Ama lenovodan soğudum. Ekran sıkıntısı çoğunda varmış. Çok çok dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle

tşk ederim.ama bildiğim kadarıyla lenovo artık ibm nin olması gerekiyor...bu konuda sıkıntı çıkarmaları bindiği dalı kesmek olır..inş çsorun çıkmaz...

arkdaşlar ben sizi bilmiyorum ama bende z580'nin i5 var makine gayet iyi performans olsun görünüş olsun sağlam yani ekran sorunu olduğunu sanmıyorum ben 4 veya 5 ay olmuştur şimdilik birşey yok ayrıca her markada sıkıntılı ürün olabilir hepsi kötü diye bir kaide yoktur toshiba'da bile sıkıntılı model vardır.

BBNET
Geri