illa lazer derseniz Brother marka lazer yazıcıda demo toner kullanmıyordu, toner tam dolu geliyordu ve baskı sayısı çoktu birçok marka lazer yazıcıya göre. Dolumu kolay ve ucuzdu.Ev kullanıcısı için, aşağıdaki şartlara uygun bir yazıcı tavsiye edebilir misiniz?
- Lazer yazıcı
- Siyah-Beyaz
- Toner değişim ücreti uygun
- Mümkünse bilindik bir marka
- Çocuklar için her hafta çıktı alınacak
- Fiyatı makul![]()
Ben yazacaktım hocam yazmış, kendi evime aldım kullanıyorum çok memnunum. Apple için kendi uygulaması var android için NokoPrint indirdik. Muadil toner de hem kapasite olarak daha yüksek hem de uygun fiyatlı, kendi üstünde çıkan demo toner bitti şimdi muadil toner kullanıyoruz.Xerox phaser 3020 900TL civarı, toneri 55 60 TL, wifi özelliği mevcut
hocam a101 e epson l3150 geliyor. İleriye dönük bir ürün tavsiye ederim.Renkli,dolumu çok kolay,wifi özelliği büyük rahatlık..Ev kullanıcısı için, aşağıdaki şartlara uygun bir yazıcı tavsiye edebilir misiniz?
- Lazer yazıcı
- Siyah-Beyaz
- Toner değişim ücreti uygun
- Mümkünse bilindik bir marka
- Çocuklar için her hafta çıktı alınacak
- Fiyatı makul![]()
Hocam aynı modelin wifi özellikli olanı var bende. Genel olarak memnunum. Fakat bazen "yazdırılamadı" hatası alıyorum. Sizde de benzer durum oldu mu? Driver güncelleme vs. yaptım ama çözüm olmadı.Canon i-SENSYS LBP6030B - Başkasına gerek yok.
Hocam aynı modelin wifi özellikli olanı var bende. Genel olarak memnunum. Fakat bazen "yazdırılamadı" hatası alıyorum. Sizde de benzer durum oldu mu? Driver güncelleme vs. yaptım ama çözüm olmadı.