Lastikk.Com

Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
Lastikk.Com - Kaliteyi Ucuza Alın | Türkiye'nin En Ucuz Lastiği - Lastikk.Com'da

Tüm Marka Lastik ve Jantları En Uygun Fiyata Bulabileceğiniz Online Alışveriş Sitesi. Oto Lastik Fiyatları, Bridgestone, Michelin, Lassa, Dunlop, Goodyear, Continental, Pirelli, BFGoodrich, Fulda, Falken, Hankook, Starmaxx, Toyo, Kumho, Debica, Sava, Tigar, Kleber, Achilles, Jant, Replica Jant

Arkadaşlar yeni açmış olduuğum E-Ticaret sitesi. Her tür araca uygun marka ve ebatta lastikleri sitemizde bulabilirsiniz. Ayrıca aracınızın marka ve model bilgisini girerekte aracınıza uygun lastik modellerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Sitemizde kredi kartlarına taksitlendirme mevcut olup dilenirse eft ve havale yolu ilede ödeme seçeneklerimiz mevcuttur. Kredi kartı ödemelerinizde 256Bit SSL sertifikası kullanılmakta ve bankalar ile 3D Security güvenlik sistemi uygulanmaktadır. Açmış olduğum siteye sizlerinde desteklerinizi bekliyorum.

Hepinize saygılar sunuyorum.. Hayırlı alışverişler

http://www.lastikk.com

Ekli dosyalar

• Logo.png
    Logo.png
    6.8 KB · Görüntüleme: 1,017
Evet hocam....
Kış ve yaz tüm lastiklerinizi sitemizden alabilirsiniz hcam :) Sitemiz bankalar tarafından güvenlik testinden geçmiştir ve 3D ödemeler için sistemler verilmiştir. Kredi kartınız %100 güven altındadır.

Arabam olmadığı için dikkatimi çeken lastikler değil site tasarımı ve kullanılışlığı oldu.
Güzel olmuş...

Hocam ben lastikle değil de eticaret yazılımıyla ilgileniyorum. Bu işle uğraşmaya başladım da. Acaba kaça yaptırdınız siteyi?

hayırlı olsun hocam gayet kullanıslı bir site,
gecen hafta petlastan 2 lastik almıstım keske önceden yazsaydınız pazarlık yapardık sizle :mrgreen: kısmet kışlıklara artık :)

bumit' Alıntı:
hayırlı olsun hocam gayet kullanıslı bir site,
gecen hafta petlastan 2 lastik almıstım keske önceden yazsaydınız pazarlık yapardık sizle :mrgreen: kısmet kışlıklara artık :)

Bir dahaki lastiklerinizi bizden alırsınız hocam inşallah :) Nasip artık....

BBNET
Geri