Lastik basıncı ne olmalıdır ?

Kodla Büyü
30-32 arasında olmalı. ama en güzeli kapı yada depo kapağında üretici ne tavsiye etti ise odur....

araca göre yüke göre bulunulan şehrin yol yapısına göre değişmekte olup tavsiye edilen baz alınmalıdır ... 32 basıyorum bende

lastiğe göre de değişir diye düşünyorum ben aslında. Spor lastik var araçta. ben de 32 basıyorum ama ön teker arka teker aynı mı olması gerekiyor emin değilim. Bilgili arkadaşlardan bilgi almayı ben de isterdim.

mfk' Alıntı:
lastiğe göre de değişir diye düşünyorum ben aslında. Spor lastik var araçta. ben de 32 basıyorum ama ön teker arka teker aynı mı olması gerekiyor emin değilim. Bilgili arkadaşlardan bilgi almayı ben de isterdim.

bu da araçtan araca göre değişir, benim araçta ön 32 arka 30. sebebi ön ağırlığın fazla olması.

Bu ebat için asgari 30 azami 34 kullanılması tavsiye edilir arkadaşlar, marka farketmez.
Önler için 32 ideal; eğer bagajınız devamlı dolu durmuyorsa arka lastiklere 30 vurabilirsiniz, aracınız çok zıplamaz.
Bu arada "Kış" ya da "Yaz" aylarına girerken lastik havalarınızı mutlaka kontrol edin.

BBNET
Geri