En fazla 2-3 yıl gidecek özellikte pc ye bir maaş vermek benim de zoruma gidiyor açıkçasıHocam 1000 1500 e 2. El alıp kullanın. Çok güzel özellikli bilgisayarlar bulunabiliyor. Merhaba 4000 5000 çok para gibi geliyor bana. Hatta oyun Vs oynamıyorsanız. Raspberry pi alıp üzerinde uygulamalar yapıp kendinizi geliştirin. Raspberry pi 4 çıktı 4gb ram li olan. Bir de monitor ayarlayın 2. El alın size bilgisayar
Hocam o kadar yılda Ferrari'den kamyona dönüşüyor. Upgrade ile de bir yere kadar. Randımanlı on yıl olmuyor maalesef.10 sene kullandım önceki dizüstümü
ne kullandığınıza da bağlı bu. tanıdığım macbook pro kullanıcıları var. 5 sene olmuş hala ilkgün seviyesinde kullanımı devam ediyor. 10 yılı dolmuş donanım ve yazılım hala canavar gibi olan makineler var ama macos yazılımların güncellemesini sınırlıyor böyle çok zaman aralıklarında o sorun olabilir ama en kötü ona da bir deb kurup devam edilir.Hocam o kadar yılda Ferrari'den kamyona dönüşüyor. Upgrade ile de bir yere kadar. Randımanlı on yıl olmuyor maalesef.