Laptop öneri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ey1983
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
peşin 1400 tl. işlemci ve ram iyi bana fena değil gibi geldi.ama yinede önerin için sağol.senin tavsiye edeceğin varmı

Diğer markalar dell asus vs ondan daha pahalı olur.... ama samsung yada lg olabilir o sınıfta....

hocam ben casper laptop kullandım 3 yıl kadar...
bozuldu teknik servise verdim 1 ay kullandım yine aynı hatadan bozulma oldu... bir daha yaptırmadım..
150 dolar servis ücreti aldılar...
Casper markasınından memnun olan pek duymadım.. başka marka almanı tavsiye ederim..

haklısın hocam bende iyi şeyler duymadım açıkçası bana kalsa toshiba ve hp den şaşmam ama onlarda da fiyat yükselmiş

güneş bilgisayrın sitesine bakın hocam orada asus marka iyi özelliklerde laptoplar var ancak dolar fiyatları yüksek diye duydum şu aralar bende alacağım beklemedeyim şuan

casper markasını tavsiye etmem hocam. Satış sonrası hizmetleri kötü. Sitelerinde doğruu dürüst driver bile koymuyorlar. İsteyincede 10 tl ücret istiyorlar.

hocam paran varsa iyi bişey olsun istiosan sony waio he yok o kada mükemmel olmasa olur diorsan o zaman 1500-1900 arası toshiba yeterde artar bile ...

NİYE CASPER AÇIKLASIN BİRİ NİYE NİYE NİYE???
Netbook tavsiye ederim ASUS :P

acer 5742G (i5 460 4GB ram, 2gb ekran kartı, 600gb hdd) 1360 TL

önce markadan dolayı çok tereddüt ettim. 4 hafta oldu alalı, çok memnunum (hatta ilk hafta yere düşürdüm :mrgreen: )

tavsiye ederim ama servisi nasıl daha gitmediğim için bilmiyorum. taiwan'da üretiliyor acerler.

acer almamanı tavsiye ederim. ucuz yollu datron daha iyi diyebilirim.

ilk çıktığında almıştım 6 sene oldu maşallahı var... :+1:

ama her zaman tavsiyem orta düzey bütçeler için HP. Hem servis hem de performans açısından. tek problemi bence bataryalarının aşırı ısınması.

BBNET
Geri