lady gaga alejandro lazım indiremiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hyenali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hyenali

Aktif Üye
arkadaşlar lady gaga alejandro müziği lazım tiyatro için meb izin vermiyor indirip buraya yükleyebilecek arkadaş var mı? biraz acil durum.

o kişi, dünyanın en tehlikelilerinden ve siz bunu çozuklara mı dinletiyorsunuz? Eyvahlar olsun.

çocuklar kim olduğunu bile bilmiyor ki. onu anlayabilse dinletmem zaten bana melodisi lazım köy okulunda anlamalarını beklemiyorum. Bir de bir şeyin tehlikeli olup olmadığını araştırmak gerekir kime göre neye göre.

cevher---' Alıntı:
o kişi, dünyanın en tehlikelilerinden ve siz bunu çozuklara mı dinletiyorsunuz? Eyvahlar olsun.

komik olmayın hocam. çocuklar hergün bundan kat kat daha tehlikeli insanları dinlemek zorunda kalıyorlar tvden.
bu en azından ingilizce konuşuyor. :)
video desen hadi neyse

lady gaga iki günde meşhur olmamış. hayatı başarı hikayeleriyle dolu. toplam albüm ve single satılı 150 milyon satmış, 5 grammy, 13 video müzik ödülü almış.
okul bahçesinin dışından daha tehlikeli değildir eminim.

xapex' Alıntı:
cevher---' Alıntı:

komik olmayın hocam. çocuklar hergün bundan kat kat daha tehlikeli insanları dinlemek zorunda kalıyorlar tvden.
bu en azından ingilizce konuşuyor. :)
video desen hadi neyse

Hocam artık komik olmak istiyorum bu ülkede, sonuna kadar hem de.

Bu mesele evde öyle olabilir ama, okulda da pekiştirilirse olaylar nereye varacak Allah bilir. Videoyu konuşmaya gerek yok zaten.

syangela' Alıntı:
lady gaga iki günde meşhur olmamış. hayatı başarı hikayeleriyle dolu. toplam albüm ve single satılı 150 milyon satmış, 5 grammy, 13 video müzik ödülü almış.
okul bahçesinin dışından daha tehlikeli değildir eminim.

"Başarı hikayeleri" haa , yılın şakası bu olmalı.

hyenali' Alıntı:
çocuklar kim olduğunu bile bilmiyor ki. onu anlayabilse dinletmem zaten bana melodisi lazım köy okulunda anlamalarını beklemiyorum. Bir de bir şeyin tehlikeli olup olmadığını araştırmak gerekir kime göre neye göre.

o müzikler öyle özensiz, amaçsız yapıldığını mı zannediyorsunuz, her saniyesinde, dakikasında ulaşmak istedikleri bir amaç var bu kişilerin.

"Kime göre / neye göre düşüncesi" sözü ile insanların özgür olduğunu anlatmaya çalışıyorsunuz galiba. Bu zehrin alt yapısı fransız ihtilali ile atıldı. Ve sürekli bu empoze edildi/ediliyor. İzm lerden bir dalga bu da.

Tehlikeli olduğunu ben araştırdım, çok uzun zamanlarımı verdim, bana güvenir misin? İstersen sen de araştır hocam.

paranoyadan daha tehlikeli bişey yok.
lady gaga'yı fransız ihtilali'ne bağlamak. yılın şakası bu olsa daha iyiymiş ama adam şaka yapmıyor.

syangela' Alıntı:
paranoyadan daha tehlikeli bişey yok.
lady gaga'yı fransız ihtilali'ne bağlamak. yılın şakası bu olsa daha iyiymiş ama adam şaka yapmıyor.

Paranoya, komplo vs, gibi şeyler duyduğumuz şeyler, değişen bir şey yok.

arkadaşlar bana sadece müziği lazımdı okuldan indiremedim olay nereye geldi yardımcı olan arkadaşa teşekkür ediyorum. konu kapanabilir nasıl oluyorsa.

Bence de sahnede kıyafet değiştiren bir fahişenin şarkısı çocuklara dinletilmemeli.

BBNET
Geri