Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar müdür bey bilgisayar laboratuarının sınıf yetersizliği nedeniyle aynı zamanda sınıf olarak kullanılacağını soyledi. boyle birşey var mıdır? yapılabilir mı?
evet konferans salonu, müdür odası sınıf oldu, :mrgreen: fen lab yok.olsa kesin onu da yaparlardı. :mrgreen: bilg lab kalmıştı onu da sınıf yapcaklar. ogrenmek istediğim boyle bir hakları var mı onu merak ediyorum yoksa boyle bir hakları yapmam gereken neyse onu yapcam..
hocam iyi günler...Bizim okul yaklaşık 3 yıldır bu uygulamayı yapıyor.
ilk zamanlarda bilgisayarların düzeni sıra şeklinde idi ve arka tarflardaki öğrenciler,kültür derslerinde bilgisayarı açıp oyun oynuyorlardı ve sınav yapmak mümkün olmuyordu...Biz de atölyeyi U düzenine göre bilgisayarları yerleştirdik...Labımız eski olduğu için sonradan biri ana şalter olmak üzere iki tane şalter koyduk...
Dersi olan sınıfda bir nöbetçi öğrenci belirledik ve teneffüslerde sınıfda kalmasını sağladık...
İlk yıl işiniz zor oluyor....hem öğrenci açısından hem derse giren öğretmen açısından hem de bizim açımızdan...çünkü labda sıkıntı olduğu zaman sıkıntıyı kendi dersimizde çözmek zorunda kalıyoruz...Bir de lab çok çabuk pisleniyor....
Allah yardımcınız olsun
Ya varya öğrenci merkezli kendini ifade gücü iyi bireyler yetiştirmekten bahsedenler, tüm sosyal alanları(konferans salonu, spor salonu, fen lab. BT lab) hepsini sınıf yap. Eğitim-Öğretim hak getire finish.....
hocam il miili eğitim 2010 yılında gelen bir maili ve yazıyı ilgi tuturak göndermiş.
eğitek in 01/04/2010 tarih 6490 sayılı yazısı ve 04/10/2010 tarihli maili diye bunlara dayanarak dağıtılmayacak diye üst yazı gönderilmiş bakanlıktan gelen yeni bir yazı yok