rusensahin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 739 29 Aralık 2011 #1 Üzerinde değişiklik yapıp kendinize göre düzenleyebilirsiniz.. Ekli dosyalar BTsınıfı.jpg 459.6 KB · Görüntüleme: 1,052 BTsınıfı.rar BTsınıfı.rar 361.2 KB · Görüntüleme: 153
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 29 Aralık 2011 #5 süeper eline saglık rusen hocam.
nurhayat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 508 29 Aralık 2011 #6 hocam niye salı perşembe? diğer günler açılmıyor mu
ysahin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 616 29 Aralık 2011 #8 ellerine sağlık rusen hocam. yanlız alttaki yazıyı "akşam 21:00 a kadar tüm halkımıza açıktır. Not : soğuk sıcak içecek servisimiz mevcuttur" şeklinde değiştir bence şimdiden
ellerine sağlık rusen hocam. yanlız alttaki yazıyı "akşam 21:00 a kadar tüm halkımıza açıktır. Not : soğuk sıcak içecek servisimiz mevcuttur" şeklinde değiştir bence şimdiden
theghost83 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,081 29 Aralık 2011 #10 ya rusen sen bole yapıyon sonra müfettiş gelip bizden de istiyor.. uhaha: ne şevk var kardesim...17 30 a kadar okulda duruyonmu sen.... uhaha:
ya rusen sen bole yapıyon sonra müfettiş gelip bizden de istiyor.. uhaha: ne şevk var kardesim...17 30 a kadar okulda duruyonmu sen.... uhaha:
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,548 29 Aralık 2011 #11 Paylaşım için teşekkürler hocam...
nryozer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 376 29 Aralık 2011 #12 ysahin' Alıntı: ellerine sağlık rusen hocam. yanlız alttaki yazıyı "akşam 21:00 a kadar tüm halkımıza açıktır. Not : soğuk sıcak içecek servisimiz mevcuttur" şeklinde değiştir bence şimdiden Genişletmek için tıkla ... benim de hazırlamam gerekiyodu ne zamandır, erinmekten el atamamıştım; teşekkürler hocam elinize sağlık
ysahin' Alıntı: ellerine sağlık rusen hocam. yanlız alttaki yazıyı "akşam 21:00 a kadar tüm halkımıza açıktır. Not : soğuk sıcak içecek servisimiz mevcuttur" şeklinde değiştir bence şimdiden Genişletmek için tıkla ... benim de hazırlamam gerekiyodu ne zamandır, erinmekten el atamamıştım; teşekkürler hocam elinize sağlık
E ergun833 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 521 29 Aralık 2011 #13 neden sadece salı ve perşembe ?????? bizim neden hergün açık????
manhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 964 29 Aralık 2011 #14 elinize sağlık hocam okul öğrencilerden başkalarıda mı geliyor hocam özellikle öğrencilerimize açıktır diye belirtmişsiniz ya
elinize sağlık hocam okul öğrencilerden başkalarıda mı geliyor hocam özellikle öğrencilerimize açıktır diye belirtmişsiniz ya